Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Hotels op Bonaire aan het strand

Wij hebben 8 hotels gevonden in de categorie: Hotels op Bonaire aan het strand

Aanbieders voor thema:
Hotels aan het strand

Hotels op Bonaire aan het strand

Bonaire heeft heerlijke stranden en vooral een fascinerende onderwaterwereld die je niet mag missen als je op het eiland bent. De onderwaterwereld kun je al ontdekken door zelf met een snorkel de zee in te gaan. Grote kans dat je mooie visjes of zelfs schildpadden tegenkomt. Wil je meer zien en houd je wel van wat avontuur, dan zijn er veel mogelijkheden op Bonaire om te gaan duiken. Of je nu ervaren bent of je nog nooit eerder gedoken hebt, er zijn volop opties tijdens je vakantie op Bonaire! Een hotel aan het strand maakt het nog makkelijker om regelmatig even de onderwaterwereld te verkennen, afgewisseld met lekker luieren op het strand.

Boek een hotel aan het strand

Als je dus écht geen genoeg kan krijgen van het strand en de zee, dan kun je kiezen voor een hotel op Bonaire aan het strand. Zo rol je iedere dag zo het strand op en kun je gemakkelijk tussendoor even naar je kamer of een hapje eten. Helemaal luxe verblijven? Kies dan voor een all-inclusive resort aan het strand om onbeperkt drankjes te kunnen halen die soms zelfs naar je strandbedje gebracht worden...

Aan welk strand verblijven?

Er zijn diverse hotels aan het strand rondom Kralendijk, maar je kunt ook kiezen voor een hotel aan Lac Bay in het oosten van het eiland. Dat is een ideale verblijfplaats als je van windsurfen houdt. Maar aan welk strand je ook verblijft, Bonaire is niet heel groot, dus met een huurauto kun je gemakkelijk meer mooie stranden op het eiland bezoeken.

Bekijk ook:

All-inclusive Bonaire

Home > Vakantie Bonaire > Hotels op Bonaire aan het strand