Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Captain Don's Habitat

Captain Don's Habitat

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Captain Don's Habitat voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Captain Don's Habitat - Bonaire

Elke dag happy hour, verschillende duikmogelijkheden, een heel relaxte sfeer en een betoverend uitzicht, dat vind je allemaal bij Captain Don's Habitat! Dit Bonairiaanse hotel ligt direct aan zee en het centrum van Kralendijk is gemakkelijk te bereiken. Bij Captain Don's Habitat is het altijd gezellig, en op maandag en donderdag extra gezellig, want maandag kun je aanschuiven bij de barbecue en beide dagen is er live muziek!

Duik- en snorkelmogelijkheden

Captain Don's Habitat staat al jaren bekend als 'the home of diving freedom'. Je kunt hier dan ook diverse duikcursussen volgen. Er is dan ook een 5-sterren PADI-duikschool op het complex waar je diverse duikcursussen kunt volgen of als je een ervaren duiker bent de juiste benodigdheden kunt huren. Maar niet alleen is dit een geweldig duikersparadijs, ook degene die willen snorkelen zullen hier hun ogen uitkijken!

Laad jezelf op!

Bij Captain Don's Habitat kun je na een drukke periode weer even helemaal opladen! Niet alleen de fijne kamers, maar ook het fenomenale uitzicht en de relaxte sfeer dragen hieraan bij. Op maandagavond kun je all you can eat barbecueën, de overige avonden kun je er à-la-carte dineren, maar je kunt je natuurlijk ook richting het gezellige Kralendijk verplaatsen. Overdag geniet je hier bij het zwembad of ga je eropuit om het prachtige Bonaire te ontdekken!

Home > Hotels en appartementen > Captain Don's Habitat