Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Hamlet Oasis Resort

Hamlet Oasis Resort

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Hamlet Oasis Resort gevonden bij:

Hamlet Oasis - Bonaire

Bij Hamlet Oasis op Bonaire kijk je je ogen uit door het kleurrijke palet waar je in terecht komt. De felgroene tuin is met de gekleurde bloemen een schilderij opzich. Het resort ligt naast het strand waar een azuurblauwe zee je tegenkomt komt. Hier moeten dromen toch wel uitkomen? Hamlet Oasis is een kleinschalig park met 3,5 sterren en ligt vlakbij Kralendijk op Bonaire.

Ontspannen eilandleven

Bij Hamlet Oasis staat rust en ontspanning voorop. Er staat bij aankomst een Nederlandse host voor je klaar die je alles vertelt over het resort. Vanaf dan kan het ontspannen beginnen: je verblijft in een van de vier verschillende soorten appartementen waar je de beschikking hebt over 25m² of 68m² ruimte, een groot bed, een ventilator en een airconditioning, een kitchenette en nog veel meer. Hier geldt: niets moet, alles mag.

Ontdek Bonaire vanaf het resort

Je kunt er ook voor kiezen om het eiland vanaf het resort te ontdekken. Ga bijvoorbeeld mee met de PADI-duikschool op het park of huur een auto en ontdek het eiland helemaal zelf. Je kunt natuurlijk ook heerlijk ontspannen met een boekje bij het zwembad of neem een duik in de nabijgelegen zee.

Ontspanning en rust op Bonaire vind je bij Hamlet Oasis, ultiem genieten!

Home > Hotels en appartementen > Hamlet Oasis Resort