Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Torarica Resort

Torarica Resort

Suriname - Paramaribo - Paramaribo

Travis header

Torarica Resort Suriname voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Torarica Resort - Suriname

Het 4-sterren Torarica Resort ligt naast Royal Torarica en is de perfecte plek voor het hele gezin. Geniet aan de rand van het grote buitenbad, doe mee aan een van de vele sportactiviteiten of geniet van Suriname snacks. Afhankelijk van jouw wensen zijn er diverse kamers en suites te boeken met zowel straatzicht als tuinzicht.

Het ultieme familiehotel

Torarica Resort is het ultieme familiehotel, niet alleen voor toeristen, maar zelfs voor de lokale bevolking. Niet alleen is het heerlijk toeven aan het grote zwembad, er zijn ook meerdere eet- en drinkgelegenheden en je kunt hier gebruik maken van diverse wellnessfaciliteiten. Voor de kinderen is er een speeltuin en verder zijn er twee tennisbanen en kun je meedoen aan diverse sportieve activiteiten, zoals aerobics, yoga en zumba. In de avonden kun je bovendien een gokje wagen in het casino.

Ideale ligging in Paramaribo

Torarica heeft een perfecte ligging aan midden in het levendige uitgaanscentrum van Paramaribo. Bovendien ben je zo in het historische centrum en kun je er heerlijk eten aan de Surinamerivier bij Clubhouse & Marina of kies je zelf een gezellig Surinaams eethuis in de stad uit. 

Home > Hotels en appartementen > Torarica Resort