Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Peperpot

TIME TO SMILE Peperpot

Suriname - Commewijne - Meerzorg

Travis header

TIME TO SMILE Peperpot Commewijne voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

TIME TO SMILE Peperpot - Suriname

Op zoek naar een bijzonder en comfortabel verblijf in Suriname, dan zit je bij TIME TO SMILE Peperpot goed. Hier kun je Suriname écht beleven. Bij dit unieke appartementencomplex verblijf je namelijk op de oudste plantage aan de Suriname rivier. Geniet van een groot terras met een hangmat waar je heerlijk tot rust kan komen. Er is een klein winkeltje aanwezig waar je je dagelijkse boodschappen kan kopen zodat je een eigen maaltijd in elkaar kunt zetten in je appartement. 

Uniek verblijf

Je wordt hier wakker op de oudste plantage die aan de Suriname rivier ligt. Over de smalle weggetjes en langs de oude sluizen kun je 'Plantage Peperpot' bereiken. Vroeger werd hier koffie en cacao verbouwd, nu kun jij er je vakantie vieren. Je bent bij TIME TO SMILE Peperpot van alle gemakken voorzien met een comfortabel appartement, een buitenbad met zonneterras, een restaurant en terrasbar Pepre Patu. De tuin van het appartementencomplex loopt ongemerkt over in Natuurpark Peperpot waardoor je hier allerlei wilde dieren kunt spotten. Vergeet je camera dus niet mee te nemen en wie weet leg jij wel een zwarte jaguar of een van de vele mooie vogels vast!

Ontdek Suriname

Naast dat TIME TO SMILE Peperpot in het prachtige WNF Natuurpark Peperpot ligt, is er in Suriname natuurlijk nog veel meer te ontdekken. Een auto huren is aan te raden. Zo kun je een bezoek brengen aan de hoofdstad Paramaribo, kun je naar Bigi Pan Natuurreservaat of ga je naar een van de rivierstranden, bijvoorbeeld White Beach. En zo kun je ook gemakkelijk naar diverse restaurantjes om het Surinaamse eten te proeven. 

Home > Hotels en appartementen > TIME TO SMILE Peperpot