TIME TO SMILE Peperpot

Suriname - Commewijne - Meerzorg

Travis header

Bekijk de prijzen van TIME TO SMILE Peperpot:

TIME TO SMILE Peperpot - Suriname

Op zoek naar een bijzonder en comfortabel verblijf in Suriname, dan zit je bij TIME TO SMILE Peperpot goed. Bij dit unieke appartementencomplex verblijf je namelijk op de oudste plantage aan de Suriname rivier. Geniet van een groot terras met een hangmat waar je heerlijk tot rust kan komen. Er is een klein winkeltje aanwezig waar je je dagelijkse boodschappen kan kopen zodat je een eigen maaltijd in elkaar kunt zetten in je appartement. 

Uniek verblijf

Vroeger werd hier koffie en cacao verbouwd, nu kun jij er je vakantie vieren. Je bent bij TIME TO SMILE Peperpot van alle gemakken voorzien met een comfortabel appartement, een buitenbad met zonneterras, een restaurant en terrasbar Pepre Patu. De tuin van het appartementencomplex loopt ongemerkt over in WNF Natuurpark Peperpot waardoor je hier allerlei wilde dieren kunt spotten. Vergeet je camera dus niet mee te nemen en wie weet leg jij wel een zwarte panter of een van de vele mooie vogels vast!

Ontdek Suriname

Naast dat TIME TO SMILE Peperpot in het prachtige WNF Natuurpark Peperpot ligt, is er in Suriname natuurlijk nog veel meer te ontdekken. Een auto huren is aan te raden. Zo kun je een bezoek brengen aan de hoofdstad Paramaribo, kun je naar Bigi Pan Natuurreservaat of ga je naar een van de rivierstranden, bijvoorbeeld White Beach. En zo kun je ook gemakkelijk naar diverse restaurantjes om het Surinaamse eten te proeven. 

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen