Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Legends Beach Resort Jamaica

Legends Beach Resort Jamaica

Jamaica - Negril - Negril

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Legends Beach Resort Jamaica gevonden bij:

Legends - Jamaica

Van plan om op vakantie te gaan naar het altijd kleurrijke Jamaica? Proef dan het echte Jamaica bij hotel Legends in Negril. Wanneer je gek bent op muziek en gezelligheid zit je hier aan het juiste adres. In het muzikale plaatsje Negril is namelijk altijd wat te beleven! Legends is een charmant en eenvoudig hotel gelegen aan zee. Het uitzicht dat je hier hebt op het azuurblauwe water is niet te omschrijven.

Sfeervolle kamers

Je voelt je meteen thuis in de kamers van hotel Legends: ze zijn typisch Jamaicaans met veel kleuren en gebruik van hout. Vanaf je balkon kijk je zo uit op het vele groen van de tropische palmbladeren. Kies een kamer aan de strandzijde of ga voor een kamer met landzicht. In beide gevallen geniet je van een kingsizebed, gratis gebruik van Wifi, televisie en meer.

Verblijf op basis van wat jíj wilt

Het leuke voordeel van Legends is dat je zelf kunt kiezen hoe je verblijft: kies je voor logies of toch voor all-inclusive? Hoe dan ook: je moet wanneer je op Jamaica verblijft ergens een echte Jamaicaanse curry proberen. Om je vingers bij af te likken!

Legends Hotel op Jamaica is een charmant budgethotel voor iedereen die wil genieten van zon, zee en strand en is nu heel goedkoop te boeken!

Home > Hotels en appartementen > Legends Beach Resort Jamaica