Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Travellers Beach Resort

Travellers Beach Resort

Jamaica - Negril - Negril

Travis header

Travellers Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Travellers Beach Resort - Jamaica

Ga jij naar dit gezellige familiehotel op Jamaica? In 1992 werd er op deze plek een hotel geopend met slechts één bungalow en inmiddels heeft Travellers Beach Resort rond de 60 kamers. Een stuk meer dus, maar nog steeds lekker kleinschalig! 

Direct aan Seven Mile Beach

Travellers Beach Resort ligt direct aan het bekende Seven Mile Beach. Hier kun je een prachtige strandwandeling maken, gewoon lekker relaxen, of een duik nemen in de Caribische Zee. De durfals onder ons kunnen bij Rick's Cafe van de rotsen zo het water in duiken. Hier ben je overigens ook op de juiste plek als je wilt genieten van een romantische zonsondergang. 

Ervaar Jamaica

Travellers Beach Resort is de perfecte uitvalsbasis om Jamaica te ontdekken. Geniet van de Jamaicaanse gezelligheid, reggae en jazz en ga lopend naar het centrum van Negril. Als je naar Jamaica gaat, moet je ook zeker naar de bekende Dunn's River Falls watervallen en ga bamboe raften op de Martha Brae. En voor de volledige Jamaica ervaring, kun je een excursie boeken naar het dorp waar Bob Marley is geboren. 

Home > Hotels en appartementen > Travellers Beach Resort