Travellers Beach Resort

Travis header

Travellers Beach Resort - Jamaica

Ga jij naar dit gezellige familiehotel op Jamaica? In 1992 werd er op deze plek een hotel geopend met slechts één bungalow en inmiddels heeft Travellers Beach Resort rond de 60 kamers. Een stuk meer dus, maar nog steeds lekker kleinschalig! 

Direct aan Seven Mile Beach

Travellers Beach Resort ligt direct aan het bekende Seven Mile Beach. Hier kun je een prachtige strandwandeling maken, gewoon lekker relaxen, of een duik nemen in de Caribische Zee. De durfals onder ons kunnen bij Rick's Cafe van de rotsen zo het water in duiken. Hier ben je overigens ook op de juiste plek als je wilt genieten van een romantische zonsondergang. 

Ervaar Jamaica

Travellers Beach Resort is de perfecte uitvalsbasis om Jamaica te ontdekken. Geniet van de Jamaicaanse gezelligheid, reggae en jazz en ga lopend naar het centrum van Negril. Als je naar Jamaica gaat, moet je ook zeker naar de bekende Dunn's River Falls watervallen en ga bamboe raften op de Martha Brae. En voor de volledige Jamaica ervaring, kun je een excursie boeken naar het dorp waar Bob Marley is geboren. 

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel