Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Curaçao > Twee weken Curaçao

Twee weken Curaçao

Travis header

The Pearl of the Caribbean

2 november 2023
13 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

The Pearl of the Caribbean

2 november 2023
13 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

The Pearl of the Caribbean

Kleinschalig genieten op Curaçao? Dat kan zeker! Het prachtige eiland heeft talloze accommodaties waar je volledig kunt ontspannen. Eén daarvan is The Pearl of the Caribbean in Willemstad. Dit sfeervolle bungalowpark heeft alles wat je nodig hebt voor een rustgevende vakantie. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je je thuis te laten voelen. Na een verblijf hier wil je waarschijnlijk nooit meer weg!

Verblijf op basis van logies

Bij The Pearl of the Caribbean verblijf je op basis van logies en elke bungalow beschikt over een eigen keukentje. I

Wanneer je een bungalow huurt bij The Pearl of the Carribean betekent dit dat je er op basis van logies verblijft. Je bungalow beschikt namelijk over een keukentje waar je zelf kunt koken. In de nabijheid van het resort vind je tal van restaurants om heerlijk te dineren. En voor wie graag verbonden blijft: overal in het park is er gratis wifi, zodat je direct jouw mooiste momenten kunt delen met het thuisfront.

Wist je dat er sinds kort ook 4-kamervilla's met privézwembad te boeken zijn bij The Pearl of the Caribbean?

In de buurt van het hotel

Een huurauto is aan te raden op Curaçao. Hiermee ontdek je op eigen tempo de prachtige stranden en bezienswaardigheden. Zo ligt de St. Jorisbaai op slechts 2,5 kilometer en is Mambo Beach ongeveer 12 kilometer verwijderd. Vanuit het hotel zijn er diverse excursies te boeken, zoals duikavonturen of een spannende jeepsafari. 

Kortom, The Pearl of the Caribbean op Curaçao is een voordelige keuze voor wie rust en ontspanning zoekt in een groene omgeving op een kleinschalig complex.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

The Pearl of the Caribbean is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Curaçao > Twee weken Curaçao