Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Pearl of the Caribbean

The Pearl of the Caribbean

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

The Pearl of the Caribbean op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

The Pearl of the Caribbean

Kleinschalig genieten op Curaçao? Dat kan zeker! Het prachtige eiland heeft talloze accommodaties waar je volledig kunt ontspannen. Eén daarvan is The Pearl of the Caribbean in Willemstad. Dit sfeervolle bungalowpark heeft alles wat je nodig hebt voor een rustgevende vakantie. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om je je thuis te laten voelen. Na een verblijf hier wil je waarschijnlijk nooit meer weg!

Verblijf op basis van logies

Bij The Pearl of the Caribbean verblijf je op basis van logies en elke bungalow beschikt over een eigen keukentje. I

Wanneer je een bungalow huurt bij The Pearl of the Carribean betekent dit dat je er op basis van logies verblijft. Je bungalow beschikt namelijk over een keukentje waar je zelf kunt koken. In de nabijheid van het resort vind je tal van restaurants om heerlijk te dineren. En voor wie graag verbonden blijft: overal in het park is er gratis wifi, zodat je direct jouw mooiste momenten kunt delen met het thuisfront.

Wist je dat er sinds kort ook 4-kamervilla's met privézwembad te boeken zijn bij The Pearl of the Caribbean?

In de buurt van het hotel

Een huurauto is aan te raden op Curaçao. Hiermee ontdek je op eigen tempo de prachtige stranden en bezienswaardigheden. Zo ligt de St. Jorisbaai op slechts 2,5 kilometer en is Mambo Beach ongeveer 12 kilometer verwijderd. Vanuit het hotel zijn er diverse excursies te boeken, zoals duikavonturen of een spannende jeepsafari. 

Kortom, The Pearl of the Caribbean op Curaçao is een voordelige keuze voor wie rust en ontspanning zoekt in een groene omgeving op een kleinschalig complex.

Home > Hotels en appartementen > The Pearl of the Caribbean