The Pearl of the Caribbean

Travis header

Vergelijk de prijzen van The Pearl of the Caribbean en bespaar:

The Pearl Of The Caribbean

Kleinschalig genieten op CuraƧao? Dat kan zeker! Het prachtige eiland heeft diverse accommodaties waar je volledig tot rust komt. The Pearl Of The Caribbean in Santa Catharina is daar Ć©Ć©n van. Dit knusse bungalowpark heeft alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar een kleinschalige vakantie op een mooie plek. Het ontzettend vriendelijke personeel doet er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen op hun eiland. Waarschijnlijk wil je na deze vakantie nietĀ meer naar huis!

Verblijf op basis van logies

Wanneer je een bungalow huurt bij The Pearl Of The Carribean betekent dit dat je er op basis van logies verblijft. Je bungalow beschikt namelijk over een keukentje waar je zelf kunt koken. In de buurt van dit gezellige resort zijn tevens genoeg restaurants te vinden waar je een hapje kunt eten. Wat veel gasten waarderen is dat er in het hele park gratis WiFi te vinden is. Zo kun je die kiekjes van het zwembad en de grote tropische tuin direct versturen aan je familie en vrienden.

In de buurt van het hotel

Het is handig om een huurauto te hebben wanneer je op CuraƧao verblijft om op die manier op je eigen tempo diverse stranden en bezienswaardigheden te kunnen bezoeken. De St. Jorisbaai ligt bijvoorbeeld op 2,5 kilometer afstand en Mambo Beach vind je op ongeveer 12 kilometer afstand. Vanaf je hotel kun je tevens enkele leuke excursies boeken: ga bijvoorbeeld duiken en bekijk het eiland van een totaal andere kant of ga mee op jeepsafari!

The Pearl Of The Carribean op CuraƧao is een ideale goedkope accommodatie wanneer je op zoek bent naar rust en ontspanning in een groene omgeving op een kleinschalig complex.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.

Al ruim 15.000 klanten gingen je voor!