Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

The Pearl of the Caribbean

Curaçao - Curaçao - Willemstad

Travis header

The Pearl Of The Caribbean

Kleinschalig genieten op Curaçao? Dat kan zeker! Het prachtige eiland heeft diverse accommodaties waar je volledig tot rust komt. The Pearl Of The Caribbean in Santa Catharina is daar één van. Dit knusse bungalowpark heeft alles wat je nodig hebt wanneer je op zoek bent naar een kleinschalige vakantie op een mooie plek. Het ontzettend vriendelijke personeel doet er alles aan om je helemaal thuis te laten voelen op hun eiland. Waarschijnlijk wil je na deze vakantie niet meer naar huis!

Verblijf op basis van logies

Wanneer je een bungalow huurt bij The Pearl Of The Carribean betekent dit dat je er op basis van logies verblijft. Je bungalow beschikt namelijk over een keukentje waar je zelf kunt koken. In de buurt van dit gezellige resort zijn tevens genoeg restaurants te vinden waar je een hapje kunt eten. Wat veel gasten waarderen is dat er in het hele park gratis WiFi te vinden is. Zo kun je die kiekjes van het zwembad en de grote tropische tuin direct versturen aan je familie en vrienden.

In de buurt van het hotel

Het is handig om een huurauto te hebben wanneer je op Curaçao verblijft om op die manier op je eigen tempo diverse stranden en bezienswaardigheden te kunnen bezoeken. De St. Jorisbaai ligt bijvoorbeeld op 2,5 kilometer afstand en Mambo Beach vind je op ongeveer 12 kilometer afstand. Vanaf je hotel kun je tevens enkele leuke excursies boeken: ga bijvoorbeeld duiken en bekijk het eiland van een totaal andere kant of ga mee op jeepsafari!

The Pearl Of The Carribean op Curaçao is een ideale goedkope accommodatie wanneer je op zoek bent naar rust en ontspanning in een groene omgeving op een kleinschalig complex.

Home > Hotels en appartementen > The Pearl of the Caribbean