Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Kunuku Aqua Resort

Curaçao - Curaçao - Kunuku Abou

Travis header

Kunuku Aqua Resort

Een Caribisch verblijf op Curaçao? Boek dan een van de kamers bij Kunuku Aqua Resort. Dit resort is een kleurrijke accommodatie in een Caribische stijl waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Het hotel heeft eerder de Hotel Of The Year Award gewonnen en dat is niet voor niets! Je kunt hier heel voordelig overnachten terwijl je geniet van alle faciliteiten.

Nieuwe kamers en appartementen

De ruim opgezette kamers en appartementen bij Kunuku Aqua Resort zijn compleet vernieuwd waardoor je een comfortabele vakantie zult beleven. Kies voor een standaardkamer, de familiekamer of appartement Kunuku. Wat je ook kiest: je verblijf is op basis van all-inclusive, wat inhoudt dat je nergens aan hoeft te denken. Schuif lekker aan bij het buffet en geniet de hele dag door van de meest verfrissende drankjes. Haal daarnaast heerlijke snacks, pizzapunten en ijsjes bij de Kunuku's Hut!

Excursies vanaf je hotel

Vanaf Kunuku Aqua Resort kun je allerlei excursies en activiteiten ondernemen. Maak bijvoorbeeld een eilandtour waarbij je kennismaakt met de hoogtepunten van Curaçao binnen één dag. Of ga op pad naar de hoofdstad Willemstad waarbij je onder leiding van een gids binnen 2,5 uur meer te weten komt over de geschiedenis en de must see’s van de stad. Natuurlijk kun je ook genieten van de prachtige stranden die het eiland heeft. Wat je ook doet: een verblijf bij Kunuku Aqua Resort is méér dan gewoon een vakantie.

Bij Kunuku Aqua Resort op Curaçao geniet je in Caribische stijl: boek nu heel voordelig een van de ruim opgezette kamers of appartementen.

Home > Hotels en appartementen > Kunuku Aqua Resort