Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort

Curaçao - Curaçao - Blauw Baai

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort gevonden bij:

Blue Bay Golf & Beach Resort - Curaçao

Huur een fijne villa bij Blue Bay Golf & Beach Resort in de Blauwbaai om optimaal te kunnen genieten van een verdiende vakantie op Curaçao. Deze sfeervolle en groene accommodatie beschikt over vier sterren en alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens een vakantie. Met deze aanbieding naar Curaçao zit je ook nog eens op loopafstand van een van de mooiste stranden van het hele eiland! Blauwbaai laat je zonder twijfel versteld staan, evenals de unieke accommodatie.

Bekijk de onderwaterwereld

Door deze bijzondere ligging bij dit witte zandstrand is het aan te raden om te duiken of te snorkelen. Het kleurrijke koraalrif, de veelzijdige vissen en andere speciale flora en fauna... deze plek is te mooi om niet te ontdekken! Op het strand staan ligbedden voor je klaar inclusief een handige parasol om even wat schaduw te pakken. Op Curaçao is het namelijk vrijwel het hele jaar warm en zonnig!

Je kamer bij Blue Bay Golf & Beach Resort

Er zijn diverse appartementen te boeken bij Blue Bay Golf & Beach Resort. Kies bijvoorbeeld voor een The Hill kamer met uitzicht over de aanwezige golfbaan en de zee. Of laat het hotel een kamer voor je kiezen door middel van het Run of the House concept. Dit is vaak een stuk goedkoper dan wanneer je van tevoren al weet in welke kamer je slaapt. Alle appartementen beschikken over een volledig uitgeruste keuken, een balkon en aparte slaapkamers.

Een appartement of villa huren op Curaçao? Dat kan nu heel goedkoop bij Blue Bay Golf & Beach Resort! Klik snel door en krijg extra informatie over deze aanbieding. 

Home > Hotels en appartementen > Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort