Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Luxe hotels Curaçao

Wij hebben 21 hotels gevonden in de categorie: Luxe hotels Curaçao

Curaçao: Luxe vakanties

Een luxe vakantie naar Curaçao boeken? Check dan deze 4-sterren en 5-sterrenhotels waar je kunt verblijven voor een ultieme ontspanvakantie. Je wordt in deze luxe hotels op Curaçao helemaal in de watten gelegd en de meeste van deze hotels liggen ook nog eens direct aan het strand of in de buurt van een hagelwit strand. Vaak hebben de hotels extra luxe kamers waaruit je kunt kiezen en worden er allerlei extra activiteiten georganiseerd, zoals livemuziek in de avonden. Wil je een luxe verblijf boeken, maar ook helemaal ontzorgd worden, dan kun je eens een kijkje nemen bij de all-inclusive hotels op Curaçao.

Luxe, luxer, 'luxest'

Wat is een luxe hotel? Dat is voor iedereen verschillend. Wij hebben de hotels met 4 of 5-sterren voor je op een rij gezet, maar er zitten wel grote verschillen tussen de diverse hotels (en ook de prijzen die je ervoor betaalt). Vaak is de ligging van deze luxe hotels op Curaçao gunstig en kun je vriendelijke service verwachten.

Alhoewel en meerdere geweldig mooie en luxe hotels zijn, zijn twee van de meest luxe hotels op Curaçao toch wel Baoase Luxury Resort en Sandals Royal Curaçao. Bij beide 5-sterrenhotels heb je suites met eigen jacuzzi en/of suites met privézwembad én je kunt hier zelfs dineren met chef-kok en privébutler. Bij Sandals heb je bij sommige kamers naast een eigen butler ook een eigen MINI Cooper tot je beschikking.

Bekijk ook:

Luxe hotels ArubaLuxe hotels Bonaire

Home > Vakantie Curaçao > Luxe hotels Curaçao