LionsDive Beach Resort

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Vergelijk de prijzen van LionsDive Beach Resort en bespaar:

Lionsdive Beach Resort – Curaçao

LionsDive Beach Resort is een gezellig, maar ook sportief hotel op het zonnige Curaçao. Het hotel is een goed startpunt voor een leuke vakantie op het eiland. Lionsdive is een veelzijdig resort, zowel voor een vakantie met zijn tweeën, als met de hele familie inclusief kinderen. Het resort beschikt over een 50-meterbad dat ideaal is om baantjes te trekken of lekker te dobberen, en er zijn maar liefst vier à-la-carterestaurants op het resort!

Cabana frontaal zeezicht

Het resort is vormgegeven in een typisch Nederlands-Caribische stijl. De gebouwen zijn omgeven met een tropische tuin en vanuit het resort is het strand op steenworpafstand. LionsDive Beach Resort beschikt over verschillende kamers en appartementen, waarbij je kunt kiezen voor een kamer met zicht op het zwembad of zeezicht. Wil je direct aan het strand verblijven, dan kun je kiezen voor de Cabana frontaal zeezicht waarbij je vanuit je kamer zo het strand oploopt en uitkijkt op de Caribische Zee. Het terras met comfortabele stoelen is ideaal om de dag met een drankje af te sluiten!

Snorkelen op Curaçao

Net als de buureilanden Aruba en Bonaire biedt Curaçao volop mogelijkheden om te duiken. Dit Caribische eiland heeft prachtige koraalriffen, murenen en een aantal gezonken schepen. De duikplekken op het eiland zijn beschermd tegen sterke stromingen, er is weinig rivierafvoer die het zicht belemmert en het water is het hele jaar door warm, waardoor dit een fijne plek is voor beginnende duikers. De meeste duiklocaties op Curaçao zijn vanaf de kust bereikbaar. Lionsdive heeft daarnaast ook een eigen huisrif om te verkennen.

Exclusieve aanbiedingen +
€100 korting op vakantiehuisjes

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.

Travis top aanbiedingen