Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Papagayo Beach Resort

Papagayo Beach Resort

Curaçao - Curaçao - Jan Thiel

Travis header

Papagayo Beach Resort voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Papagayo Beach Resort - Curaçao

Papagayo Beach Resort is het broertje van Papagayo Beach Hotel waarbij het grootste verschil in de accommodatie zit. Bij het hotelgedeelte verblijf je zoals verwacht in een hotelkamer, bij Papagayo Beach Resort verblijf je in een ruime bungalow of villa. In beide gevallen maak je gebruik van Papagayo Beach Club op het strand van Jan Thiel met een prachtig infinity zoutwater zwembad, comfortabele strandbedden, een restaurant, beachbar en de mogelijkheid voor diverse watersporten!

Bungalows & Villa's

Je hebt bij Papagayo Beach Resort de keuze uit een 3-kamerbungalow geschikt tot 5 personen, een 4-kamerbungalow tot 6 personen en een 5-kamervilla "Royal Suite". Bij de bungalows heb je keuze uit zijzeezicht en tuinzicht en kun je heerlijk relaxen op de ruime veranda met zitje en hangstoel. De villa is helemaal luxe! Deze is met vier slaapkamers niet alleen geschikt tot wel 8 personen, het heeft ook nog eens een privézwembad!

Faciliteiten op het resort

Als je naar Curaçao gaat, dan ga je natuurlijk ook naar het strand. Bij Papagayo Beach Resort, de naam zegt het al, loop je zó naar het strand van Jan Thiel toe waar je gebruik kunt maken van alle aanwezige faciliteiten. Bovendien beschikt het resort over twee à-la-carterestaurants: Resort Restaurant en Papagayo Beach Club, én over een buitenbar mét juice bar BLEND. Vergeet er ook niet op uit te gaan, want er zijn meer prachtige witte stranden en er zijn veel mooie duik- en snorkelplekjes op het eiland te vinden!

Home > Hotels en appartementen > Papagayo Beach Resort