Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Zoetry Curacao Resort & Spa

Zoetry Curacao Resort & Spa

Curaçao - Curaçao - Piscadera Baai

Travis header

Zoetry Curacao Resort & Spa op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Zoëtry Curaçao Resort & Spa - Curaçao

Zoëtry Curaçao Resort & Spa is een gloednieuw 5-sterrenhotel op Curaçao en is het zusje van Dreams Curaçao Resort & Spa en Sunscape Curaçao Resort & Spa. Je waant je in dit sfeervolle boutique resort in een oase van rust en persoonlijke service staat hier voorop. Verblijf in dit schitterende hotel is op basis van een zeer uitgebreide all-inclusive formule en je bent binnen no-time op het strand of in het centrum van Willemstad. 

Extreem uitgebreide all-inclusive

Dit luxe resort is pure verwennerij. Je verblijft op basis van all-inclusive en dat is op zijn zachtst gezegd super-de-luxe! Niet alleen heerlijke gerechten en lekkere cocktails zijn inbegrepen, maar ook een welkomsfles Blue Curaçao liquor, dagelijks een fles wijn en vers fruit en 24-uurse in-suite dining zijn inbegrepen. Bovendien is er een wasservice aanwezig en krijg je per verblijf bij Zoëtry Curaçao Resort & Spa een spa behandeling van 20 minuten. En als dat nog niet genoeg is, is er een gratis shuttle naar Willemstad en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het naastgelegen Dreams Curaçao Resort & Spa. Of ga jij voor de wijnproeverij, kookles of een lesje Papiaments?

Gelegen in Piscadera

Zoëtry Curaçao Resort & Spa is gelegen in de wijk Piscadera in Willemstad en binnen 500 meter sta je al met je voeten in het zand. Geen zin om te lopen? Dan stap je op het golfkarretje en laat je je naar het strand rijden. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. Ook daar kun je naartoe gebracht worden, door middel van de gratis shuttle. Niets is te veel in dit gloednieuwe super-de-luxe hotel!

Home > Hotels en appartementen > Zoetry Curacao Resort & Spa