Curaçao Marriott Beach Resort

Travis header

Bekijk de prijzen van Curaçao Marriott Beach Resort:

Curaçao Marriott Beach Resort - Piscadera Baai

Héérlijk! In dit 5-sterrenhotel op Curaçao ga je zeker helemaal tot rust komen... Het compleet vernieuwe hotel heeft een fijne infinity pool én ligt direct aan de prachtige Piscadera Baai. Bestel een lekkere smoothie en loop zo het Caraïbische zandstrand op. Laat de vakantie maar beginnen!

De luxe van Marriott

Als je verblijft in dit 5-sterren Marriott hotel ben je verzekerd van ultieme luxe. Het is bijna onmogelijk, maar mocht je het prachtige strand en het fijne zwembad toch even zat zijn, dan organiseert Curaçao Marriott Beach Resort diverse activiteiten, zoals aquarobics, yoga en duiken (indien je een licentie hebt). Ook kun je je zeker een middag vermaken in het aanwezige wellnesscenter waar je een sauna en stoombad hebt en 100% kunt relaxen tijdens een fijne massage. Als dit geen vakantie is?!

Huur een auto en ontdek Curaçao

Ondanks dat we het helemaal begrijpen dat je in dit mooie hotel wilt blijven, is dushi Curaçao te mooi om niet te gaan verkennen. Een auto huren voor een paar dagen is dan ook zeker een aanrader. Het eiland heeft verschillende mooie baaien waar je je de hele dag kunt vermaken met gekleurde visjes en misschien zelfs schildpadden. Wil je zeker zijn van schildpadden, ga dan naar Playa Piskado, Playa Grandi, of Klein Curaçao. Gegarandeerd succes!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel