Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Kontiki Beach Resort Curaçao

Kontiki Beach Resort Curaçao

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Kontiki Beach Resort Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Van der Valk Kontiki Beach Resort - Curaçao

Kontiki Beach Resort is een echte aanrader voor wie op zoek is naar een luxe vakantie op Curaçao. Dit 4-sterrenhotel is onderdeel van Van der Valk en heeft een gunstige ligging direct aan het strand bij Mambo Beach. Bij aankomst ervaar je direct al de luxe die je tijdens de rest van deze vakantie ook kunt verwachten. Je weet gelijk dat je de juiste keuze hebt gemaakt! Per golfkarretje word je naar je hotelkamer gebracht, die genesteld is onder de exotische Palapa daken. Eén ding is zeker: hier zal je volledig tot rust komen!

3 verschillende beach clubs

Wat maakt een strandresort compleet? Een beachclub natuurlijk! En Kontiki Beach Resort stelt niet teleur - integendeel, het resort beschikt over maar liefst drie beachclubs: Cabana Beach, Mood Beach en Wet & Wild Beach Club. Elk van deze clubs biedt je de mogelijkheid om heerlijk te dineren, te loungen of te genieten van een lekker drankje, alles omgeven door een overvloed aan tropische sferen! Bij Cabana Beach is er regelmatig live entertainment en bij Wet & Wild Beach Club kun je tijdens happy hour een dansje wagen met je voeten in het zand.

Nieuwe suites

Sinds eind december heeft Kontiki Beach Resort haar accommodatieaanbod uitgebreid met diverse nieuwe suites. Als je een super-de-luxe verblijf wilt boeken, check deze dan zeker even. Zo heb je de Beach Front Suite, Sea View Suite, de Penthouse Suites én de Presidential Suite. Voor een extra luxe verblijf zijn deze suites absoluut de moeite waard om te overwegen. Je kunt kiezen uit de Beach Front Suite, de Sea View Suite, de Penthouse Suites en de uiterst luxueuze Presidential Suite. Elke suite is voorzien van een eigen plunge pool, en de Presidential Suite biedt zelfs een groter zwembad met een adembenemend uitzicht op zee!

Home > Hotels en appartementen > Kontiki Beach Resort Curaçao