Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Van der Valk Kontiki Beach Resort Curaçao

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Kontiki Beach Resort Curaçao

Kontiki Beach Resort is echte aanrader als je lekker luxe op vakantie naar Curaçao wilt. Dit 4-sterrenhotel is onderdeel van Van der Valk en ligt direct aan het strand bij Mambo Beach. Bij aankomst wordt je met een golfkarretje naar je hotelkamer onder exotische Palapa daken gebracht. We weten één ding zeker, hier kom je helemaal tot rust! 

Cabana Beachclub

Op het strand, waar je lopend naartoe kan, vind je Cabana Beachclub. Als je halfpension boekt, kun je hier genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en in de avond een 3-gangen à-la-cartediner. Als je je verblijf met volpension boekt, kun je hier ook nog lunchen. Elke woensdagavond is er een DJ en/of live band-optredens op het prachtige Cabana Beach. Zo kom je helemaal in de Caribische sfeer!

Verken het eiland met een huurauto

Wil je lekker relaxen, dan blijf je bij Kontiki Beach Resort of ga je een dagje luieren op het strand. Maar als je eenmaal op Curaçao bent, is het natuurlijk ook leuk om het eiland te ontdekken. Ondanks dat het hotel een gunstige ligging heeft, is aan te om een paar dagen een auto te huren. Zo kun je ook de andere mooie stranden van het eiland bezoeken en krijg je een betere indruk van het Caribische eiland.

Home > Hotels en appartementen > Van der Valk Kontiki Beach Resort Curaçao