Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Livingstone Jan Thiel Resort Curacao

Livingstone Jan Thiel Resort Curacao

Curaçao - Curaçao - Jan Thiel Baai

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Livingstone Jan Thiel Resort Curacao gevonden bij:

Livingstone Jan Thiel Resort - Curaçao

Ben jij op zoek naar een mooi resort om tijdens je vakantie op Curaçao te vertoeven? Dit mooie hotel in Jan Thiel is de optimale plek om te genieten van een zonnige vakantie én om het eiland te verkennen. Livingstone Jan Thiel Resort heeft ook nog eens de Hotel of the year award gewonnen, hier zit je zeker goed! 

Verzorging

Je boekt Livingstone Jan Thiel Resort op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. Die keuze is aan jou! Ga jij er op uit om lekker ergens wat te eten of vermaak jij je prima in het resort met alle aangeboden maaltijden? In de tuin van het resort vind je een prachtig zwembad om je de gehele dag te vermaken. Ligbedden en parasols zijn te gebruiken voor hotelgasten en je kunt gemakkelijk een drankje bestellen in een van de bars. Als je zin hebt in een dagje strand loop je gemakkelijk naar het hagelwitte zandstrand iets verderop. Ook hier heb je ligbedden tot je beschikking en kun je de schaduw opzoeken onder de palmbomen. Wat wil je nog meer?!

Eilandtour

Je kunt verschillende tours boeken gedurende jouw vakantie op Curaçao. Een tip van Travis: kijk eens naar de eilandtour. Je ziet dan verschillende belangrijke bezienswaardigheden van Curaçao, je neemt een kijkje bij het Spaanse water en gaat vervolgens naar Willemstad. Tussendoor zie je het Fort Amsterdam waar de gouverneur van de Nederlandse Antillen woont en je passeert alle prachtige gekleurde gebouwen in Scharloo. Maar een échte must see zijn de flamingo's bij Jan Kok!

Home > Hotels en appartementen > Livingstone Jan Thiel Resort Curacao