Curaçao

Vakantie naar Curaçao

Zon, zee en gekleurde huisjes

Bon bini na Korsou, oftewel welkom op Curaçao! Als je toe bent aan een lekkere zonvakantie kun je zowel in de zomer als in de winter goed terecht op het tropische eiland Curaçao. Het is er het hele jaar door lekker warm. Curaçao ligt in de Caribische Zee en behoort tot de zogenoemde ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao). Het eiland staat onder andere bekend om haar prachtige stranden, de gekleurde huisjes in Willemstad en de levendige sfeer die over het hele eiland heerst. Voor een zonvakantie en/of uitgaansvakantie ben je bij Curaçao aan het juiste adres, maar ook een heerlijke relaxvakantie behoort tot de mogelijkheden. Je zult je verbazen hoe goedkoop je op vakantie kunt naar Curaçao! Wij zetten de beste aanbiedingen voor je op een rij.

De laatste aanbiedingen voor Curaçao

21 mei 2021, 9 dagen


Sint Willibrordus, Curaçao

15 mei 2021, 9 dagen


Mambo Beach, Curaçao

16 mei 2021, 15 dagen


Sint Willibrordus, Curaçao

15 mei 2021, 9 dagen


Piscadera Baai, Curaçao

Naast lekker bakken in de zon, is er genoeg te doen op Curaçao! Geniet van de prachtige stranden, de bekende gekleurde huisjes in Punda (Willemstad) of maak al snorkelend of duikend kennis met de onderwaterwereld van Curaçao. Voor de echte fanatiekelingen is er zelfs de mogelijkheid om diverse PADI duikbrevetten te halen. Verder kun je naar de Struisvogelfarm (Ostrich Farm) of beklim de Christoffelberg en bereik zo op het hoogste punt van Curaçao (372 meter)!

De mooiste stranden zijn die van Mambo Beach, Jan Thiel, Playa Cas Abou, Playa Porto Marie, Playa Lagun, Blue Bay, Klein Curaçao, Grote Knip en Sea Aquarium Beach. Bij Sea Aquarium Beach bevindt zich Curaçao Sea Aquarium waar je kunt zwemmen met dolfijnen. Mambo Beach is de bekendste uitgaansgelegenheid op het eiland.

Enthousiast over Curaçao? Aangezien het eiland erg populair is onder de Nederlanders (in 2014 zijn er maar liefst 70.000 reizen naar het Caribisch gebied geboekt door Nederlanders), wordt er veel geconcurreerd onder de aanbieders en zijn er regelmatig zeer goede aanbiedingen. Zo zijn er soms zelfs aanbiedingen voor onder de 500 euro per persoon, inclusief vlucht én verblijf! Is er op dit moment een goede aanbieding? Twijfel dan niet te lang, de prijzen kunnen snel wijzigen.

Visum
Om naar Willemstad (Curaçao) te vliegen kost ongeveer 9.50 uur vanaf Amsterdam als er wordt uitgegaan van een reguliere vlucht zonder vertraging en tussenstops. Soms heb je een tussenstop in Sint Maarten, Bonaire of Aruba. De reistijd is dan iets langer. Voor een zonvakantie naar Curaçao heb je geen visum nodig (pas als je langer dan 3 maanden blijft). Houd er wel rekening mee dat je paspoort minimaal 6 maanden geldig moet zijn bij de terugreis.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!