↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Curaçao

Kunuku Aqua Resort Curaçao All-Inclusive

7 dagen naar Kunuku Aqua Curaçao 4-sterren in Curaçao vanaf 597 euro* per persoon.

Regio: Curacao
Stad: Kunuku Abou

Wanneer vertrekken? 4 april 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Kunuku Aqua Resort - Curaçao

Een Caribisch verblijf op Curaçao ? Boek dan één van de kamers bij Kunuku Aqua Resort. Dit resort is een kleurrijke accommodatie in een Caribische stijl waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Het hotel heeft eerder de Hotel Of The Year Award gewonnen en dat is niet voor niets! Je kunt hier heel voordelig overnachten terwijl je geniet van alle faciliteiten.

Nieuwe kamers en appartementen

De ruim opgezette kamers en appartementen bij Kunuku Aqua Resort zijn compleet vernieuwd waardoor je een vakantie in luxe zult beleven. Kies voor een standaardkamer, de familiekamer of appartement Kunuku. Wat je ook kiest: je verblijf is op basis van All-Inclusive, wat inhoudt dat je nergens aan hoeft te denken. Schuif lekker aan bij het buffet en geniet de hele dag door van de meest verfrissende drankjes. Wil je nog luxer, dan kun je ook nog voor Ultra All-Inclusive kiezen, waarbij je ook sterkere dranken kunt bestellen en bijvoorbeeld ijsjes kunt halen en één avond onbeperkt pizza's kunt eten. 

Excursies vanaf je hotel

Vanaf Kunuku Aqua Resort kun je allerlei excursies en activiteiten ondernemen. Maak bijvoorbeeld een eilandtour waarbij je kennismaakt met de hoogtepunten van Curaçao binnen één dag. Of ga op pad naar de hoofdstad Willemstad waarbij je onder leiding van een gids binnen 2,5 uur meer te weten komt over de geschiedenis en de must see’s van de stad. Natuurlijk kun je ook genieten van de prachtige stranden die het eiland heeft. Wat je ook doet: een verblijf bij Kunuku Aqua Resort is méér dan gewoon een vakantie.

Bij Kunuku Aqua Resort op Curaçao geniet je in Caribische stijl: boek nu heel voordelig één van de ruim opgezette kamers of appartementen.


Kunuku Aqua Resort zwembad
Kunuku Aqua Resort Curaçao zwembad
Kunuku Aqua Resort Curaçao

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.