↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Curaçao

Bingo Curaçao hangmat op het strand

7 dagen naar Bingo Curaçao in Curaçao vanaf 449 euro* per persoon.

Regio: Bingoreizen Curaçao
Stad: Bingoreizen Curaçao

Wanneer vertrekken? 26 juni 2018
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
Bingo - Curaçao

Ben je op zoek naar een voordelige vakantie op Curaçao waar je kunt genieten van welverdiende luxe en ontspanning? Maar wil je hier niet al te veel geld voor kwijt zijn? Boek dan een appartement of hotelkamer via het Bingo principe: een avontuurlijke formule waarbij je niet weet in welke accommodatie je terecht komt. Je kunt er echter wel zeker van zijn dat de accommodatie met zorg is uitgekozen.

Voordelig overnachten op Curaçao

Omdat hotels en appartementen vaak op het laatste moment nog kamers en appartementen vrij hebben gaan deze eruit voor een spectaculaire prijs die je online niet kan vinden. Via de Bingo-formule wordt er voor jou gezorgd voor een passend verblijf waarvan je pas kennis neemt wanneer je op het eiland aangekomen bent. Spannend, maar ook hartstikke leuk, want je betaalt nooit veel voor een heerlijke zonvakantie op Curaçao.

Vier sterren luxe

Het enige wat je van tevoren weet is dat je ergens terecht komt waar vier sterren worden gehanteerd. Je weet dus sowieso dat je in een net hotel of appartement terecht komt van waaruit je kunt genieten van witte stranden, azuurblauwe wateren en de heerlijke zon! Én, het kan maar zo zijn dat jij honderden euro’s minder betaalt dan je buren op het complex. Zo houd je nog een zakcentje over voor de rest van de vakantie. Ideaal toch?

Goedkope vlucht, transfer en verblijf op Curaçao en nog wat overhouden op leuke dingen te ondernemen? Boek dan via het Bingo principe.


Curaçao strand
Bingo Curaçao gekleurde huisjes
Bingo Curaçao strand

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie ten alle tijden up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.