↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Curaçao

Flamingo Park zwembad

9 dagen naar Flamingo Park 3-sterren in Curaçao vanaf 462 euro* per persoon.

Regio: 
Stad: St. Willibrordus

Wanneer vertrekken? 6 mei 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Flamingo Park – Curaçao

Flamingo's spotten in de vrije natuur op Curaçao? Dat kan gewoon vanaf je balkon bij Flamingo Park. Dit kleinschalige bungalowpark is de ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het complex beschikt over drie sterren en biedt de nodige privacy waar veel vakantiegangers naar op zoek zijn. Omdat het eco resort dichtbij een natuurgebied in het westen van het eiland ligt is de kans groot dat je er veel diverse dieren en planten spot.

Verblijf op basis van logies

Wanneer je bij Flamingo Park een bungalow huurt verblijf je op basis van logies. Gewoon lekker koken en eten in je eigen bungalow midden in de natuur! Er zijn appartementen beschikbaar voor twee personen, drie personen, vier personen of vijf personen met allen een eigen ingang voor de nodige privacy. De keuken is volledig ingericht, er is een barbecue aanwezig en er is een terras aanwezig met ligbedden. Optimaal genieten dus! Geen zin om te koken, dan zijn er op Curaçao natuurlijk ook genoeg eetgelegenheden.

Spot dieren in de natuur

Nadat je iedere dag je (gratis!) kop koffie bij de receptie hebt gehaald is het tijd om de omgeving te ontdekken. Neem je fototoestel mee want er is een grote kans dat je flamingo's spot! Daarnaast vind je er ook andere kleurrijke vogels, veel cactussen en vetplanten, waardoor het heel mooi wandelen is in de omgeving. Wil je even ontspannen? Bezoek dan een van de stranden die in de buurt liggen: Daaibooi Baai is op slechts vijf minuten rijden vanaf het complex.

Een verblijf bij Flamingo Park is onvergetelijk! Spot vanaf je eigen bungalow midden in de natuur de mooiste kleurrijke flora en fauna en geniet van het prachtige Curaçao.


Flamingo Park Curaçao zwembad
Flamingo Park Curaçao
Flamingo Park bovenaanzicht

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.