↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Curaçao

Academy Hotel Curaçao voorkant

6 dagen naar Academy Hotel Curacao in Curaçao vanaf 429 euro* per persoon.

Regio: Curacao
Stad: Willemstad

Wanneer vertrekken? 30 november 2017
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
*Let op: Als je niet direct de prijs van deze aanbieding in beeld krijgt bij de aanbieder, vul dan het vervoer, vertrekdatum en duur in zoals genoemd op deze pagina. Zie je de prijs nog steeds niet, dan kan het zijn dat de prijs is gewijzigd of de aanbieding uitverkocht is. De aanbiedingen zijn vaak erg populair, dus wees er snel bij!

Academy Hotel - Curaçao

Een meer bijzonder verblijf dan het Academy Hotel in Willemstad vind je waarschijnlijk niet op Curaçao: dit hotel is van de hotelschool op het eiland waar leerlingen hun theorie in de praktijk kunnen toepassen. Omdat de hoteliers in opleiding zijn betaal je niet de hoofdprijs voor dit verblijf. Dat is ideaal, want dan kun je je spaargeld aan andere leuke uitjes en souvenirs uitgeven op het eiland.

Basic en gezellig

De kamers van het Academy Hotel zijn eenvoudig maar wel sfeervol. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig op een zonnige bestemming zoals dit eiland: je bent toch bijna altijd buiten! In het complex is een à la carte restaurant aanwezig waar de koks in opleiding er alles aan doen om jou de keuken van Curaçao te laten leren kennen. Op slechts 100 meter vind je diverse leuke winkeltjes waar je even kunt shoppen en rond kunt lopen.

Bezoek het strand

Je vindt de zee al op 300 meter, maar voor een echt fijn zandstrand moet je drie kilometer rijden. Neem je boekje en je fotocamera maar vast mee, want je kunt je hier zeker een hele dag vermaken. Vanaf het hotel in het hart van Punda kun je ook eenvoudig leuke uitjes maken, zoals een bezoek aan de golfbaan, Pietermaai of de Pontjesbrug.

Goedkoop overnachten op Curaçao? Bij Academy Hotel in Willemstad zorgen koks in opleiding voor een onvergetelijk verblijf.