Goedkoop naar Curaçao

Travis header

Curinjo Resort

26 juni 2023
8 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Curinjo Resort

26 juni 2023
8 dagen
Curaçao, Curaçao
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Curinjo Resort – Curaçao

Vlak bij het gezellige Mambo Beach vind je het Curinjo Resort waar je een heerlijke rustige vakantie kunt beleven. Het complex beschikt over drie sterren en je kunt kiezen uit appartementen of studio's. Hierbij verblijf je op basis van logies, zodat je lekker in je eigen keukentje je eigen favorieten gerechten kunt klaarmaken. Geen zin om te koken? Breng dan een bezoekje aan een van de vele restaurants in de buurt of haal een lekker pizza bij een van de beach clubs op het strand.

Kleinschalig complex

Wat veel reizigers fijn vinden is dat het Curinjo Resort kleinschalig en daardoor erg persoonlijk en gezellig is. Het complex beschikt over slechts 16 appartementen en studio's. Je kunt je dus wel voorstellen dat er een fijn sfeertje hangt bij het resort en dat het hier nooit te druk is. De studio's en appartementen zijn verdeeld over acht gebouwen. Je kunt overal gebruik maken van gratis wifi en er zijn twee fijne zwembaden aanwezig. Dat wordt genieten geblazen!

Huur een auto

Het is aan te raden om tijdens een verblijf bij Curinjo Resort een auto te huren, zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen naar restaurants en supermarkten. Daarnaast is een auto heel handig om de highlights van het eiland te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige Willemstad en sta versteld van de prachtige kleurrijke koloniale huisjes of ga met de auto naar Nationaal Park Christoffel en maak kennis met de plaatselijke flora en fauna. Er is voor iedere soort vakantieganger genoeg te zien en te beleven. Ontdek Curaçao vanuit dit kleinschalige en knusse erblijf in Curinjo Resort. Boek een appartement of een studio voor een onvergetelijke en voordelige vakantie.


Vliegen vanaf:
Rotterdam >Eindhoven >Maastricht >België >Duitsland >

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Curinjo Resort is te boeken bij:


Bekijk meer Curaçao vakanties >

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Curaçao > Goedkoop naar Curaçao