Curinjo Resort Curaçao

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Curinjo Resort – Curacao

Gelegen aan het prachtige Mambo strand vind je het Curinjo Resort waar je een heerlijke rustige vakantie kunt beleven. Het complex beschikt over drie sterren en je kunt kiezen uit appartementen of studio's. Hierbij verblijf je op basis van logies, zodat je lekker in je eigen keukentje je eigen favorieten gerechten kunt klaarmaken. Geen zin om te koken? Breng dan een bezoekje aan een van de vele restaurants in de buurt om de lokale keuken eens te proberen.

Kleinschalig complex

Wat veel reizigers fijn vinden is dat het Curinjo Resort kleinschalig en daardoor erg persoonlijk en gezellig is. Het complex beschikt over slechts vijftien appartementen en studio's. Je kunt je dus wel voorstellen dat er een fijn sfeertje hangt bij het resort omdat het nooit te druk is. De studio's en appartementen zijn verdeeld over acht gebouwen. Je kunt overal gebruik maken van gratis WiFi en er zijn twee fijne zwembaden aanwezig. Dat wordt genieten geblazen!

Huur een auto

Het is aan te raden om tijdens een verblijf bij Curinjo Resort een auto te huren zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen naar restaurants en supermarkten. Daarnaast is een auto heel handig om de highlights van het eiland te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige Willemstad en sta versteld van de prachtige kleurrijke koloniale huisjes of ga met de auto naar Nationaal Park Christoffel en maak kennis met de plaatselijke flora en fauna. Er is voor iedere soort vakantieganger genoeg te zien en te beleven.

Ontdek Curacao vanuit dit kleinschalige en knusse erblijf in Curinjo Resort. Boek een appartement of een studio voor een onvergetelijke en voordelige vakantie.

Home > Hotels en appartementen > Curinjo Resort Curaçao