SPLASHWORLD Grand Memories Punta Cana

Travis header

Vergelijk de prijzen van SPLASHWORLD Grand Memories Punta Cana en bespaar:

SPLASHWORLD Grand Memories Splash - Punta Cana

Van het kinderbadje en een miniglijbanenpark naar een trechterglijbaan. Alles is mogelijk bij het waterpark en wil je even naar het hagelwitte strand dan staat er een shuttletreintje voor je klaar! Alles is inclusief bij het resort dus vervelen doe je hier niet. 

Kamers

De meest voordelige kamer in dit resort is de deluxe kamer. Voor nog een beetje extra luxe kun je kiezen voor een premium kamer en bij de Diamond Club kamer kun meer exclusieve faciliteiten gebruikmaken. Denk aan een exclusieve lounge met premium drankjes, late check-out en korting op de spafaciliteiten. Wil jij nou optimaal genieten dan is er ook een Junior Suite Jacuzzi kamer beschikbaar. Hoe té gek is dat!

Tips!

Ben jij nog op zoek naar activiteiten tijdens de vakantie buiten het resort? Breng dan een bezoek aan Manati, de dierentuin, en geniet van alle verschillende diersoorten die er te zien zijn. Bij Dolphin Island kun je kijken naar de vele dolfijnen maar daar kan je zelfs zwemmen met dolfijnen! Wie wil dat nou niet?!

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Alleen bestemmingen met code groen of geel