Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Dolphin Suites

Dolphin Suites

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Dolphin Suites op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Dolphin Suites - Curaçao

Dolphin Suites staat garant voor een ontspannen vakantie voor iedereen. Dit unieke, volledig rolstoeltoegankelijke resort ligt strategisch tegenover het hippe Mambo Beach, waar gasten van Dolphin Suites kosteloos van kunnen genieten. Bovendien biedt het resort dagelijks een gratis shuttle naar supermarkt Vreugdenhil, terwijl diverse restaurants op loopafstand liggen. Voor wie het centrum van Willemstad wil verkennen: dit ligt slechts zes kilometer verderop. Of je nu kiest voor alleen logies of logies en ontbijt, een heerlijke ervaring op het prachtige Curaçao wacht op je.

Dolphin Suites richt zich als enige hotel op Curaçao op mensen in een rolstoel. Er zijn ook gratis strandtoegankelijke rolstoelen beschikbaar!

Zon, zee, strand en vermaak

Dolphin Suites biedt twee buitenzwembaden, omgeven door een sfeervol zonneterras met ligbedden en parasols - ideaal om te genieten van het zonnige Curaçao. Het strand ligt slechts 200 meter verderop. Je krijgt een gratis toegangkaart voor het strand een ligbedden bij Madero Beach Club. Voor verdere ontspanning kun je een massage of wellnessbehandeling boeken, of deelnemen aan een van de gratis yogalessen die het resort aanbiedt.

Ontdek de onderwaterwereld

Als gast van Dolphin Suites kun je gratis een bezoek brengen aan Curaçao Sea Aquarium. Hier kun je allerlei prachtige zeedieren bewonderen, zoals zeepaardjes en zeeleeuwen. Maar de wateren rondom Curaçao bieden zelf ook een fascinerende onderwaterwereld. Pak je snorkel en ga op avontuur of kies voor een duikcursus om het zeeleven van dichtbij te ervaren.

Home > Hotels en appartementen > Dolphin Suites