Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Dolphin Suites Curaçao

Dolphin Suites Curaçao

Curaçao - Curaçao - Mambo Beach

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Dolphin Suites Curaçao gevonden bij:

Dolphin Suites – Curaçao

Een vakantie bij Dolphin Suites betekent een geslaagde vakantie. Dit rolstoelvriendelijke hotel ligt tegenover het hippe Mambo Beach, dat je als gast van Dolphin Suites gratis mag bezoeken. Daarnaast is er een shuttle die je dagelijks naar de supermarkt brengt en de restaurants liggen op loopafstand van het resort. Het centrum van Willemstad ligt iets verder, op zes kilometer. Of je nu alleen logies of verblijf op basis van volpension wilt boeken, je gaat een relaxte vakantie op het prachtige Curaçao tegemoet. 

Zeedieren spotten

Als gast van Dolphin Suites kun je gratis een bezoek brengen aan Curaçao Sea Aquarium. Hier kun je allerlei prachtige zeedieren bewonderen, zoals zeepaardjes en zeeleeuwen. Maar natuurlijk kun je ook je snorkel pakken en de zee inlopen om de meest kleurrijke vissen te spotten óf ga voor een duikcursus. Tijdens een vakantie op Curaçao zijn er dus tal van mogelijkheden om je te verdiepen in de prachtige onderwaterwereld.

Vermaak

Dolphin Suites beschikt over twee buitenzwembaden, omringd door een gezellig zonneterras met ligbedden en parasols. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van het zonnige Curaçao. Om echt tot rust te komen kun je er ook voor kiezen een massage te boeken en biedt het resort gratis yogalessen aan.

Home > Hotels en appartementen > Dolphin Suites Curaçao