Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Tanzania > 5-sterren Tanzania

5-sterren Tanzania

Travis header

Sansi Kae Beach Resort

9 oktober 2023
9 dagen
Zanzibar, Tanzania
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Sansi Kae Beach Resort

9 oktober 2023
9 dagen
Zanzibar, Tanzania
Logies en ontbijt
Vliegtuig
Bekijk reviews

Sansi Kae Beach Resort (voorheen Kae Beach Zanzibar Resort) - Zanzibar

Aan de zuidoostkust van Zanzibar vind je dit schitterende resort. Gelegen aan een prachtig zandstrand is Sansi Kae Beach Resort dé plek op Zanzibar voor een onvergetelijke vakantie. 

All-in genieten

Sansi Kae Beach Resort is een waar paradijs op aarde! Je kunt hier all-inclusive verblijven en genieten van al het goeds wat dit resort je te bieden heeft. Wat opvalt is de locatie en inrichting van het resort. Je bevindt je midden in een Afrikaans paradijs met palmbomen, typisch Afrikaanse appartementen en een schitterend wit zandstrand recht voor de deur. Er zijn zelfs twee buitenbaden waar je in kunt plonzen, omringd door wuivende palmbomen en heerlijke ligbedjes. Ook de innerlijke mens wordt geheel in de watten gelegd. Schuif aan in het buffetrestaurant waar je zelf je eigen maaltijd kunt samenstellen. Of laat je lekker bedienen in het à-la-carterestaurant, waar de chef je zal verrassen met verse ingrediënten en Afrikaanse invloeden. 

Eiland met rijke historie

Het mag duidelijk zijn dat Sansi Kae Beach Resort een fantastische plek is om te verblijven. Zanzibar is een eiland dat hoort bij Tanzania. Het is een tropisch paradijs met een rijke geschiedenis die je nu nog steeds kunt beleven. Een voorbeeld hiervan is Zanzibar’s Stone Town; een 17e-eeuwse stad met smalle steegjes, oude Arabische huizen en tal van monumenten. De meeste mensen gaan naar Zanzibar voor de serene rust aan de vele stranden die het eiland kent. Met wuivende bananen- en palmbomen is iedere baai weer een oord met hoog ‘bountygehalte’. In het Jozani Forest Reserve kun je een van de meest bijzondere dieren bekijken; het rode Columbus aapje. Dit reservaat ligt op zo’n 14 kilometer van het hotel.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Sansi Kae Beach Resort is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Tanzania > 5-sterren Tanzania