↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Tanzania

Reef & Beach Resort zwembad

9 dagen naar Reef & Beach Resort 3-sterren in Tanzania vanaf 765 euro* per persoon.

Regio: Zanzibar
Stad: Zanzibar

Wanneer vertrekken? 26 maart 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Reef & Beach Resort - Zanzibar

Beleef Tanzania op de juiste manier en verblijf bij het prachtige Reef & Beach Resort op Zanzibar. Het grote voordeel aan een vakantie in dit resort is dat je kunt genieten van volledige luxe en tegelijkertijd de omgeving op eigen tempo kunt ontdekken. Wanneer je gek bent op een ontspanning en een rustige vakantie wilt dan is Reef & Beach Resort de ideale bestemming voor jou.

Diverse kamers

Bij dit resort zijn er accommodaties te boeken voor ieder budget. De standaardkamer is het meest voordelig en biedt eenvoudige faciliteiten zoals airco, Wifi, koelkast, muskietennet en een balkon. Heb je iets meer budget? Boek dan een bungalow met zeezicht voor de ultieme ervaring van Tanzania. Hierbij heb je zicht op zee en kun je genieten van twee ligbedjes buiten.

All-Inclusive genieten

Omdat het Reef & Beach Resort iets verder van een bruisende stad ligt dan de meeste accommodaties verblijf je hier op basis van All-Inclusive. Dat betekent dat je onbeperkt kunt genieten van animatie, heerlijk eten en drinken, spelletjes en diverse shows. Het enige wat jij hoeft mee te nemen is je bikini en je goede humeur. Enjoy!

Heerlijk genieten van het tropische Zanzibar doe je bij het Reef & Beach Resort met een verblijf op basis van All-Inclusive.


Reef & Beach Resort Zanzibar zwembad
Reef & Beach Resort zee
Reef & Beach Resort pier

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.