Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Fujairah Rotana Resort & Spa

Fujairah Rotana Resort & Spa

Verenigde Arabische Emiraten - Fujairah - Al Aqah

Travis header

Fujairah Rotana Resort & Spa voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Fujairah Rotana Resort & Spa - Fujairah

Als je in het Fujairah Rotana Resort & Spa om je heen kijkt, zou je niet denken dat het grootste deel van Fujairah uit woestijnlandschap bestaat. Wuivende palmbomen, een helder, blauw zwembad en uitzicht op de zee… Dit goddelijke oord ligt ingeklemd tussen de berghellingen en het azuurblauwe water van de Golf van Oman. Kan het nog mooier?

Heel veel faciliteiten

In het Fujairah Rotana Resort en Spa geniet je van 5-sterren luxe en een breed scala aan faciliteiten. Natuurlijk is er de uitgebreide spa waar je lekker kunt ontspannen in het Turkse bad of de sauna. Tegen betaling zijn er ook beautybehandelingen beschikbaar. Tijdens je vakantie hoef je niet alleen maar te luieren. Kom in actie en doe mee aan aerobics, yoga, beachvolley, boccia, voetbal en/of tafeltennis en -voetbal. Verder is er animatie voor jong en oud en kun je op het strand voorzieningen vinden om een onvergetelijke duik- of snorkeltocht te maken. Maar ga ook zeker op verkenning uit!

Nog meer doen

Tijdens je vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten zou het zonde zijn als je niet wat van de omgeving krijgt te zien. Dankzij de ligging van het Fujairah Rotana Resort & Spa is het de perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes en spannende off-road excursies. De foodies en lekkerbekken komen in het hotel ook zeker aan hun trekken, want er zijn verschillende restaurants en bars. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen jullie even ontspannen wandelen in de weelderige tuin of relaxen op het privéstrand. Kortom, de ideale vakantie voor het hele gezin!

Home > Hotels en appartementen > Fujairah Rotana Resort & Spa