Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Atlantis The Palm

Atlantis The Palm

Verenigde Arabische Emiraten - Dubai - The Palm Jumeirah

Travis header

Atlantis The Palm voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Atlantis The Palm - Dubai

Goals! Dit bekende 5-sterrenhotel op Palmeiland staat bij menig reiziger op de bucketlist en dat is niet voor niets. Een vakantie naar Atlantis The Palm betekent een over-the-top Dubai ervaring én heel veel waterpret! Met een strand voor de deur, een gigantisch waterpark en alle faciliteiten die je maar kunt bedenken, kom je in dit luxe hotel niets te kort!

Ultieme Dubai ervaring

Via de monorail arriveer je op het beroemde Palmeiland, een eiland in de vorm van een palmboom, waar Atlantis The Palm gelegen is. De vakantie kan beginnen! Laat je onderdompelen in luxe, breng een bezoekje aan de groots opgezette spa en leef je uit in Waterpark Aquaventure waar vele toeristen op af komen of zij nu hier overnachten of elders. Aan eten en drinken overigens niets te kort: Atlantis The Palm heeft maar liefst 16 restaurants en 6 bars!

Aquaventure Waterpark

Natuurlijk is Dubai al een ervaring op zich, maar met een bezoekje aan Aquaventure Waterpark maak je het helemaal compleet! Wanneer je overnacht bij Atlantis The Palm is dat uiteraard helemaal een must-do! Je kunt hier lekker dobberen in een zwemband, bubbelen in de jacuzzi én natuurlijk van de indrukwekkende Leap of Faith gaan waarbij je tussen de haaien door glijdt. Tegen betaling kun je bij Dolphin Bay bovendien met dolfijnen zwemmen en vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij de fascinerende onderwaterwereld van The Lost Chambers Aquarium met wel 65.000 zeedieren!

Home > Hotels en appartementen > Atlantis The Palm