Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > The Fives Downtown

The Fives Downtown

Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen

Travis header

The Fives Downtown voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

The Fives Downtown - Mexico

The Fives Downtown is een bijzonder 5-sterrenhotel waar je komt om volop te genieten. Het hotel heeft een gunstige ligging, midden in het bruisende centrum van Playa del Carmen én vlak bij het strand (op slechts 200 meter afstand). De kamers hebben een strak ontwerp en omringen je met luxe en comfort.

Laat je lekker verwennen

In The Fives Downton verblijf je op basis van logies en ontbijt en je kunt er gebruik maken van het All Senses Hospitality concept: geef je voorkeur door voor wat betreft eten en activiteiten en het hotel regelt alle reserveringen voor je! Zo kun je werkelijk alles lekker over je heen laten komen en hoef jij alleen nog maar te genieten. Je kunt bijvoorbeeld overdag naar het Xcaret Eco Theme Park worden gebracht, daarna culinair genieten in een restaurant en de volgende dag laat je je betoveren door de prachtige witte stranden van Playa del Carmen.

Levendige omgeving

The Fives Downtown is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Neem bijvoorbeeld deel aan de tour Tulum Yalku Plus en geniet van een mix van cultuur en avontuur op de archeologische site van Tulum en aansluitend een rit in een 4x4. Even geen zin om weg te gaan? Neem plaats op een ligbedje bij de geweldige infinity pool op het dakterras van het hotel en geniet daar van de schitterende omgeving en het adembenemend mooie uitzicht!

Home > Hotels en appartementen > The Fives Downtown