Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Pacifico Mexico

Riu Palace Pacifico Mexico

Mexico - Puerto Vallarta - Nuevo Vallarta

Travis header

Riu Palace Pacifico Mexico Puerto Vallarta voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Riu Palace Pacifico - Mexico

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, wij zijn dol op Riu hotels! Je verblijft in luxe op een all-inclusive basis en je kunt naast het mooie uitzicht ook van de vele faciliteiten van dit fantastische hotel genieten!

Nuevo Vallarta

In het centrum van Neuvo Vallarta ben je met een kleine 2 kilometer. Je komt hier gemakkelijk met de taxi en je kunt je de hele dag vermaken in het centrum. Voor een avondje stappen hoef je het hotel niet te verlaten. In het hotel vind je de discotheek Pacha. Gedurende de gehele avond zijn toegang en de drankjes inbegrepen! Niet zo'n feestbeest, maar wel een drankje? Je bestelt de hele dag allerlei (non)alcoholische cocktails aan de bar bij het zwembad!

Sport en ontspanning! 

Bij Riu Palace Pacifico kun je beachvolleyballen, fitnessen, windsurfen, bodyboarden en verschillende groepslessen volgen. Gasten die willen leren duiken kunnen een introductieduik nemen in het zwembad en is een uitgebreid activiteitenprogramma voor de liefhebbers. Even toe aan wat ontspanning? Maak gebruik van de sauna en het stoombad of ga relaxen in de whirlpool.  

 

Home > Hotels en appartementen > Riu Palace Pacifico Mexico