Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Del Rey Apartments

Del Rey Apartments

Aruba - Aruba - Palm Beach

Travis header

Del Rey Apartments voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Del Rey Apartments - Aruba 

Bij Del Rey Apartments op Aruba kun je heerlijk vakantie vieren. Het hotel heeft een rustige ligging, dus ontspannen gaat hier zeker lukken. Vanaf het strand heb je uitzicht op de California Lighthouse, maar ook bij het zwembad van Del Rey Apartments is het heerlijk vertoeven. De appartementen hebben allemaal een eigen balkon of terras waar je lekker kunt bijkletsen na een geslaagde vakantiedag.

Palm Beach ligt om de hoek

Tijdens een vakantie op Aruba wil je vast naar het strand om daar te genieten van de warme zon. Gelukkig ligt Palm Beach om de hoek bij Del Rey Apartments. Je kunt strandstoelen, een coolbox en parasols huren bij de receptie. Zo heb je alles wat je maar nodig hebt voor een fijne stranddag. Bovendien krijg je als gast van Del Rey Apartments korting bij restaurant Moomba Beach te Palm Beach. 

Zwembad met watervallen

Bij Del Rey Apartments kun je heerlijk aan het zwembad genieten van de warme zon. De prachtige watervallen langs het zwembad maken de gezellige vakantiesfeer helemaal af. Rondom het zwembad kun je gebruik maken van de ligbedden en parasols en kun je tussendoor ontspannen in de whirlpool. Voor de kleintjes is er een speciaal kinderbad aanwezig, maar zij kunnen zich ook uitleven op de speelplaats.

Home > Hotels en appartementen > Del Rey Apartments