Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Cadushi Aruba

Cadushi Aruba

Aruba - Aruba - Oranjestad

Travis header

Wij hebben Cadushi Aruba gevonden bij:

Cadushi Appartementen – Aruba

Op zoek naar een kleinschalig appartementencomplex op Aruba waar je niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Dan is Cadushi zeker iets voor jou: deze gezellige accommodatie beschikt over drie sterren en is door de uiterst goede ligging – slechts 800 meter van het strand – populair onder vele vakantiegangers. Waan je even echt in Caribische sferen en kom volledig tot rust op dit prachtige vakantiecomplex.

Bezoek Oranjestad

Cadushi Appartementen ligt niet alleen dicht bij het strand, ook Oranjestad is op loopafstand. Voor cultuurliefhebbers is dit de ideale locatie, gezien het hoge aantal musea in de stad. Daarnaast is uren struinen door de vele schilderachtige straten van Oranjestad ook zeker een aanrader. Zorg er wel voor dat je dit niet op het heetst van de dag doet, want dan hoor je natuurlijk gewoon in het aanwezige zwembad te liggen. Of je maakt een plons in het drijvende waterpark voor de kust!

Alles voor een onvergetelijke vakantie

Een verblijf bij Cadushi Appartementen staat garant aan een te gekke vakantie. Juist door de ligging van het complex is deze plek aan te raden aan verschillende soorten vakantiegangers. De tweekamerappartementen van Cadushi beschikken onder andere over gratis WiFi, een keuken met magnetron en een aparte slaapkamer. Verder is er veel te doen in de prachtige omgeving. Laat de voorpret maar alvast beginnen!

Home > Hotels en appartementen > Cadushi Aruba