Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Caribbean Palm Village Resort

Caribbean Palm Village Resort

Aruba - Aruba - Palm Beach

Travis header

Caribbean Palm Village Resort op Aruba voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Caribbean Palm Village Resort - Aruba

Op ongeveer 6 kilometer van het centrum van Oranjestad vind je het 3-sterren Carribean Palm Village Resort. Dit mooie hotel is ideaal voor je vakantie op Aruba. De appartementen zijn ruim en je hebt je eigen balkon of terras. Er is vermaak voor de kids en er zijn verschillende stranden waar je van het lekkere weer kunt genieten. Neem ook zeker je snorkel mee, want er zijn veel gekleurde vissen te spotten in de Caraïbische Zee.

Gratis shuttle naar het strand

Bij Caribbean Palm Village Resort begrijpen ze dat naar het strand gaan cruciaal is voor een geslaagde vakantie. Daarom is er een shuttle van zondag tot en met vrijdag, die je naar het strand brengt. Er zijn vier stranden waar de gratis shuttle heen gaat, namelijk Moomba Beach, Pelican Pier, Eagle Beach en Arashi Beach. Mocht je liever een dagje bij het hotel blijven, dan is dit ook geen probleem. Afkoelen kun je dan doen in een van de twee zwembaden.

Barbecueën en swim-up bar

Je hoeft bij Caribbean Palm Village Resort geen zorgen te hebben over lekker eten. Er is een à-la-carterestaurant aanwezig dat internationale gerechten serveert. Natuurlijk ga je ook even langs voor happy hour. Daarnaast beschikt een van de zwembaden over een swim-up bar waar je overdag lekkere drankjes kunt halen. Lekker afkoelen terwijl je geniet van een cocktail. Als je in bent voor wat gezelligheid in de avond kun je aanschuiven bij de barbecue op het resort.

Home > Hotels en appartementen > Caribbean Palm Village Resort