Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Mammaloe's Bed & Breakfast

Mammaloe's Bed & Breakfast

Aruba - Aruba - Santa Cruz

Travis header

Mammaloe's Bed & Breakfast voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Mammaloe's Bed & Breakfast - Aruba

Altijd al eens het prachtige Caribische eiland Aruba willen ontdekken? Dat snappen wij, want het is een prachtig eiland met witte stranden en genoeg mogelijkheden om met gekleurde visjes te snorkelen. En hoe gaaf is het om dan in een kleinschalig Arubaanse Bed & Breakfast te verblijven? Niet alleen is het een goedkope manier om het eiland te ontdekken, je slaapt ook nog eens in een unieke Gypsy Wagon waarin je wakker wordt met het geluid van tjilpende vogels.

Verschillende kamers

Als je bij Mammaloe's Bed & Breakfast verblijft, heb je keuze uit diverse soorten kamers. Verblijf jij in de unieke Gypsy Wagon, of ga jij voor de Casita Azule of de wat ruimere Casita La Vento waarbij je ook beschikt over een kitchenette en eventueel zelf nog wat maaltijden kunt bereiden. Zo verblijf je makkelijk met een laag budget op dit prachtige eiland. Even relaxen? Neem een duik in het zwembad of lees een boekje in de hangmat

Ontdek Aruba

Om je vakantie bij Mammaloe's Bed & Breakfast Aruba compleet te maken huur je (een paar dagen) een auto om het eiland te kunnen verkennen. Op deze manier kun je makkelijk naar de verschillende strandjes van Aruba én als je je snorkelset meeneemt, kun je bij elk strandje ook een duik nemen om de vele visjes te spotten. Voor je het weet word je omringd door honderden kleine visjes. 

Home > Hotels en appartementen > Mammaloe's Bed & Breakfast