Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > BnB Bonaire

BnB Bonaire

Bonaire - Bonaire - Kralendijk

Travis header

Wij hebben BnB Bonaire gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

BnB Bonaire - Bonaire

Kleinschalig genieten op het kleurrijke Bonaire waar de zon altijd schijnt? Dat kan! Voor voordelige prijzen huur je al een appartement bij BnB Bonaire, een sfeervol en klein complex, vlakbij het bruisende centrum van Kralendijk. Het grootste voordeel van BnB Bonaire? Voor een lage prijs slaap je vlakbij de azuurblauwe oceaan. Maak in de ochtend een flinke strandwandeling of neem een frisse duik in het aanwezige zwembad.

Echte Nederlandse gezelligheid

BnB Bonaire wordt gerund door een Nederlands stel genaamd Jarl en Christine die er alles aan doen om jouw verblijf zo gezellig en onvergetelijk mogelijk te maken. Schuif bijvoorbeeld aan bij de barbecue die Jarl klaarmaakt, klets even met andere gasten of bezoek Kralendijk dat op loopafstand van BnB Bonaire te vinden is. Natuurlijk kun je ook even volop ontspannen in het lekkere zwembad dat aanwezig is op het appartementencomplex. Je hoeft je geen moment te vervelen bij deze accommodatie.

Kamers van BnB Bonaire

Je kunt hier kiezen tussen een tweekamerappartement en een driekamerappartement, standaard of superieur. Het fijne van deze appartementen is dat je een eigen kitchenette hebt dus dat je je eigen maaltijden klaar kunt maken (wat natuurlijk ook weer geld scheelt). Geniet van je eigen balkon of zitje en maak gebruik van de gratis WiFi-verbinding om foto's te uploaden op social media. Wedden dat je de thuisblijvers jaloers maakt met jouw plaatjes? ;)

Een verblijf bij BnB Bonaire staat garant voor gezelligheid én ontspanning. Zo heb je twee topingrediënten voor een heerlijke vakantie op Bonaire. Waar wacht je nog op?

Home > Hotels en appartementen > BnB Bonaire