Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sunprime Tamala Beach

Sunprime Tamala Beach

Gambia - Western Division - Kotu

Travis header

Sunprime Tamala Beach Western Division voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sunprime Tamala Beach - Gambia

Een heerlijk zonnetje schijnt, een verkoelend briesje waait en je hebt een koud drankje in je hand. Dit is pas vakantie vieren! Geniet van jouw verblijf bij Sunprime Tamala Beach in Gambia. Het hotel ligt in het populaire plaatsje Kotu en heeft alles in huis om jou een topvakantie te bezorgen. Neem een duik in het zwembad en kom tot rust aan het strand. Er staat altijd een ligbedje met handdoek voor je klaar en het genieten kan beginnen!

All-inclusive genieten

Bij Sunprime Tamala Beach verblijf je op basis van All-inclusive. Dit betekent een zorgeloze vakantie in de Gambiaanse zon aan de Atlantische Oceaan! Er staat een fitnessruimte voor je klaar en je kunt ook klasjes volgen in de sportschool. Ook kun je een lesje aquagym volgen in het zwembad. Je kunt heerlijk dineren in het buffetrestaurant, waar lokale en internationale maaltijden worden geserveerd. 

Perfecte ligging

Je haalt een drankje bij de bar en duikt een ligbedje op aan het zwembad. Uitgekeken? Dan sta je direct met je voeten in het zand op het prachtige strand wat met het hotel verbonden is. Sunprime Tamala Beach ligt in een van de populairste badplaatsen van Gambia en er zijn verschillende restaurants in de directe omgeving te vinden. Voor een groter aanbod aan winkel kun je naar Senegambia, op 3 kilometer afstand. 

Home > Hotels en appartementen > Sunprime Tamala Beach