Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Senegambia Beach

Senegambia Beach

Gambia - West Gambia - Kololi

Travis header

Senegambia Beach voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Senegambia Beach

Senegambia Beach is een begrip in Gambia, dankzij de prachtige tropische tuin en de perfecte ligging in het hart van Kololi is dit één van de best bezochte hotels in Gambia. Plons in een van de twee zwembaden en droog met een cocktail aan de poolbar op. De naam zegt het eigenlijk al: het hotel bevindt zich aan het strand. Dat geeft je hier een prachtig uitzicht over zee, waardoor je elke avond kunt genieten van de roodoranje zonsondergang.

Een andere wereld

De kamers van dit hotel zijn gelegen in een ruime tuin met rijke flora. Dat betekent dat je op weg naar je hotelkamer wordt omgeven door de exotische vogels en de aapjes die vanuit de bomen naar je kijken. Je overnacht dus letterlijk in de natuur en waant je helemaal in een andere wereld. Zo kun je helemaal tot rust komen!

Ligging

Senegambia Beach ligt in het gezellige centrum van Kololi. Naar gezelligheid hoef je hier niet lang te zoeken, want er zijn veel betaalbare en gezellige restaurants en bars te vinden. Zin in meer avontuur? Geen probleem! In Kololi zijn ook genoeg activiteiten te reserveren. Ga samen op safari of krijg een historische en culturele tour door de stad. 

Home > Hotels en appartementen > Senegambia Beach