Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Twee weken Verenigde Staten

Travis header

Legacy Vacation Resort

9 september 2023
14 dagen
Florida, Verenigde Staten
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Legacy Vacation Resort

9 september 2023
14 dagen
Florida, Verenigde Staten
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Legacy Vacation Resort - Verenigde Staten

Staat Florida op de planning? Dat komt goed uit: met een aanbieding voor het Legacy Vacation Resort kun je vandaag nog genieten van verrassend voordeel. Dit hotel ligt vlakbij de welbekende parken van Disney. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis wanneer je de pretparken wilt bezoeken. Ook wanneer je gewoon even wilt ontspannen is het Legacy Vacation Resort de juiste keuze.

Kamers en appartementen

Bij dit resort kies je tussen een comfortabele kamer of een mooi appartement. De appartementen bestaan uit meerdere kamers, eethoek met een keukentje, meerdere badkamers en kwalitatieve sofabedden. De hotelkamers beschikken niet over een keuken maar wel over een magnetron, een koelkast, een broodrooster en koffiefaciliteiten. Er is dus vrijwel aan alles gedacht.

Disney World

Voordat je vertrekt naar Disney World kun je een frisse duik nemen in het helderblauwe zwembad. Er zijn maar liefst vier buitenbaden te vinden op het resort. Daarnaast is er een basketbalveld, minigolf, fitnessfaciliteiten en een tennisbaan te vinden. Je zult je dus zeker niet vervelen bij Legacy Vacation Resort in Florida.

Wil je naar Disney World in Florida of ben je op zoek naar een voordelige accommodatie om te ontspannen? Kies dan voor Legacy Vacation Resort.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Legacy Vacation Resort is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Verenigde Staten > Twee weken Verenigde Staten