Verenigde Staten

Vakantie naar de VS (Amerika)

Las Vegas, Hollywood en het zonnige Florida

Amerika ontdekken? Amerika bestaat uit 50 staten, dus er valt genoeg te beleven. Iedere staat heeft zijn eigen charme, maar toch heeft het altijd iets typisch Amerikaans. De grote porties eten en drinken, de gigantische winkelcentra en mensen die je aanspreken met 'How're you doing?' en vervolgens niet meer luisteren naar je antwoord, dat vind je in iedere staat, alleen dan met een ander accentje. Ga naar het bekende Hollywood, Las Vegas, de Grand Canyon of New York, ga naar de vrolijke strandwachthuisjes in Miami of ga skiën in het noorden van de VS. Het is allemaal mogelijk!

De Verenigde Staten moet je een keer gezien en meegemaakt hebben! Het is een geweldige ervaring. Wij zoeken naar de beste aanbiedingen die er op het moment zijn voor een vakantie naar de VS. De goedkoopste aanbiedingen plaatsen wij op deze pagina.

De laatste aanbiedingen voor Verenigde Staten

1 juni 2021, 6 dagen


New York City, Verenigde Staten

12 januari 2022, 15 dagen


New York City, Verenigde Staten

10 januari 2022, 6 dagen


New York City, Verenigde Staten

De meest populaire staten uit Amerika voor een heerlijke vakantie zijn Florida en California. Vooral De Sunshine State, oftewel Florida heeft regelmatig zeer goedkope reizen met vlucht en verblijf. Vooral Miami Beach, Orlando en Fort Lauderdale zijn plaatsen waar je goed terecht kunt voor een zonnige vakantie en natuurlijk als je naar Disney World of één van de andere grote pretparken in Florida wilt gaan!

Daarnaast is het leuk om naar Key West te rijden, het aller zuidelijkste punt van het vaste land van de Verenigde Staten. De weg hiernaartoe is práchtig! Huur zelf een auto of boek een georganiseerde trip. Let wel op waar je boekt! Bij ons kwam de bus niet opdagen… Boek dus altijd of in het hotel, of bij één van de vele toeristenbureaus (vaak iets goedkoper dan in het hotel). Een andere leuk uitje in Florida is naar Everglades National Park, een subtropisch moeraslandschap waar je met een airboat op zoek kunt gaan naar o.a. alligators en een baby alligator kunt vasthouden als je dit wilt.

Verder zijn er heel wat leuke steden in Amerika, zoals New York, San Francisco, Los Angeles en San Diego! Meer hierover bij onze stedentrips naar New York en San Francisco.

Beste reistijd
Het hele jaar door kan het aangenaam zijn in Florida, maar vooral van april tot en met november kan het heerlijk warm zijn (zo’n 30 graden). Wel begint het orkaanseizoen in juni en neemt de kans op regen toe. Echter, wanneer het regent in Florida is het vaak van korte duur en kan het zomaar zijn dat na een kwartier de zon weer begint te schijnen.

Visum
Let op, als je naar de Verenigde Staten reist, heb je een visum nodig. Vraag dit altijd aan via de officiële website. Andere organisaties zetten er meestal extra geld bovenop. Het zou nooit meer dan 14 dollar moeten kosten.

Vaccinaties
Er zijn geen verplichte vaccinaties voor een vakantie naar de VS.

Mis nooit meer een top aanbieding

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de beste vakantie aanbiedingen. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven.


Travis top aanbiedingen

Welcome to the club!