Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners

Amsterdam Manor Beach Resort

Aruba - Aruba - Eagle Beach

Travis header

Amsterdam Manor Beach Resort - Aruba

Op zoek naar een uniek verblijf op het tropische eiland Aruba? Dan ben je bij Amsterdam Manor Beach Resort aan het goede adres. Het eiland wordt vaak beschreven als "one happy island" en dat is niet voor niets. Veel terugkerende bezoekers uit Nederland genieten met volle teugen van de witte stranden, de wuivende palmbomen en het fantastische weer. Ook vind je veel flamingo's op het eiland en zijn er diverse leuke kustplaatsjes. Geniet van jouw stijlvolle kamer in dit koloniale landhuis wat door de Nederlandse familie Schaijk is gebouwd. 

Strandleven

Tijdens je verblijf bij Amsterdam Manor Beach Resort heb je tijd om even helemaal te ontspannen. Het bekende Eagle Beach ligt voor de deur van het hotel. Er staan al ligbedjes met parasol voor je klaar en je maakt je klaar voor een dagje aan het water van de Caribische Zee. Maak ook kennis met de levendige onderwaterwereld vol kleurrijke visjes met gebruik van een snorkelset. Na een middagje aan het witte zandstrand, scoor je een tropische cocktail bij Passions Beach Bar & Lounge of zwembadbar Horizons Bar.

Stijlvol hotel en restaurants

Je geniet van een uniek verblijf bij Amsterdam Manor Beach Resort. De koloniale bouwstijl en de Nederlandse straatbenamingen zorgen voor een bijzondere ervaring. De stijlvolle kamers maken jouw vakantie naar dit tropische paradijs helemaal compleet. Dineer bij een van de twee à-la-carterestaurants Mangos en Passions on the Beach. Veel beter gaat een zonvakantie naar de ABC-eilanden niet worden!

Home > Hotels en appartementen > Amsterdam Manor Beach Resort