Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Riu Ocho Rios Jamaica

Riu Ocho Rios Jamaica

Jamaica - Ocho Rios - Ocho Rios

Travis header

Vergelijk prijzen en boek voordelig. Wij hebben Riu Ocho Rios Jamaica gevonden bij:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

ClubHotel Riu Ocho Rios

Familiehotel ClubHotel Riu Ocho Rios heeft alles te bieden voor een geslaagde familievakantie op Jamaica. Vergeet Spanje en Frankrijk voor even: dit keer is het Jamaica waar je moet zijn. Met all-inclusive hoef je nergens aan te denken. Laat de kinderen lekker spelen bij het zwembad of met het animatieteam en kom zelf volledig tot rust in de heerlijke Jamaicaanse zon.

Geniet van luxe

Bij ClubHotel Riu Ocho Rios kun je kiezen uit zes verschillende kamers. Kies voor een standaardkamer of een voordeelkamer om goedkoop te kunnen genieten van het hotel. Liever iets luxe? Kies dan voor Suite Jacuzzi of de Juniorsuite Deluxe Seaside. Hoe luxe je je eigen vakantie maakt beslis je dus helemaal zelf. Dat je gaat genieten, staat natuurlijk al vast.

Iedere dag anders

Een verblijf bij ClubHotel Riu Ocho Rios is iedere dag anders. De diverse restaurants bieden bijvoorbeeld dagelijks een ander menu. Geniet van een internationale menukaart of van lokale gerechten. Er zijn twee buitenbaden te vinden voor een frisse duik, hoewel je ook binnen no time met je tenen in het azuurblauwe zeewater staat.

Geniet van een gevarieerde en voordelige vakantie op Jamaica bij ClubHotel Riu Ocho Rios.

Home > Hotels en appartementen > Riu Ocho Rios Jamaica