Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Aruba’s Life Vacation Residences

Aruba’s Life Vacation Residences

Aruba - Aruba - Noord

Travis header

Aruba’s Life Vacation Residences voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Aruba’s Life Vacation Residences - Aruba

Hagelwitte stranden, kleurrijke badplaatsen en schitterend weer zijn de ingrediënten voor een vakantie naar Aruba. Aruba’s Life Vacation Residences biedt jou de ideale accommodatie om van die dingen te kunnen genieten. Het complex is gelegen in het plaatsje Noord in het noorden van Aruba. Er zijn ruime appartementen die een perfecte uitvalsbasis vormen voor het ontdekken van dit tropische eiland. Neem een duik in het zwembad of breng een bezoek aan bekende stranden als Baby Beach of Palm Beach. Jouw vakantie op Aruba begint hier!

Tropisch genieten

Aruba’s Life Vacation Residences ligt in het gezellige noorden van Aruba. Start de dag met een zelf gemaakt ontbijtje in jouw appartement. De ligbedjes staan al klaar tussen de palmbomen en kijken uit over het zwembad. Neem een verfrissende duik en doe een kleurtje op onder de Caribische zon. Sluit de dag af met een heerlijk diner in het à-la-carterestaurant of een van de diverse restaurant in de nabije omgeving. 

Ontdek Aruba

Tijdens jouw verblijf bij Aruba’s Life Vacation Residences hoef je je niet te vervelen. Speel een potje beachvolleybal, neem een duik in het zwembad en geniet van het fantastische weer. Maar het is ook leuk om het eiland verder te verkennen. Maak kennis met de hoofdstad Oranjestad en bekijk de kleurrijke bouwwerken met Nederlandse benamingen. Ga ook een dagje naar de bekende stranden Palm Beach of Baby Beach, ideaal voor een vakantie met kinderen. 

Home > Hotels en appartementen > Aruba’s Life Vacation Residences