Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Casa Amalia

Casa Amalia

Curaçao - Curaçao - Jan Thiel Baai

Travis header

Casa Amalia op Curaçao voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Casa Amalia - Curaçao

Het kleinschalige Casa Amalia bestaat uit een villagedeelte met 11 ruime kamers en een appartementengebouw waar je 8 appartementen vindt. Dit adults only (16+) verblijf is ideaal voor stelletjes die op zoek zijn naar een rustig verblijf waarbij je ook de mogelijkheid hebt tot het verkennen van het eiland. De vriendelijke eigenaar helpt je graag met tips voer Curaçao. Door de behulpzaamheid en de huiselijke sfeer voelt het alsof je bij een goede vriend verblijft.

Alle gemakken binnen handbereik

Naast dat het verblijven in dit complex ervoor zorgt dat jij je echt als een local voelt tijdens je vakantie op Curaçao mag een beetje luxe niet ontbreken. Casa Amalia beschikt over een zwembad en een zonneterras waar de badhanddoeken en ligbedden klaarliggen voor gebruik. De appartementen hebben bovendien zelfs een koelbox om mee te nemen naar het strand. Met alles bij de hand kun jij optimaal genieten van je zonvakantie. Tel daar de fijne locatie bij op, en je vakantie is compleet!

Dushi Curaçao

Het is wel duidelijk dat je bij Casa Amalia helemaal tot rust komt. Maar als je naar Curaçao gaat, is het natuurlijk ook leuk om wat meer van het eiland te zien. Jan Thiel Baai ligt om de hoek, evenals meer dan 10 restaurants die je te voet kunt bereiken. Wil je meerdere stranden aandoen of meer van de natuur wilt ontdekken, dan is een huurauto een aanrader.

Home > Hotels en appartementen > Casa Amalia