Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Country Country Beach Cottages

Country Country Beach Cottages

Jamaica - Negril - Negril

Travis header

Country Country Beach Cottages voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Country Country Beach Cottages - Jamaica

Voor een relaxte strandvakantie met de unieke sfeer van Jamaica zit je in de Country Country Beach Cottages helemaal op je plek. Ultieme ontspanning vind je hier in het kleinschalige hotel aan de kust van Negril. De prachtige locatie, maar ook de authentieke sfeer dragen bij aan een heerlijke vakantie.

Kleinschalig genieten

De vrolijk gekleurde cottages toveren een lach op je gezicht. Het hotel heeft de looks en sfeer van een klein dorpje. Alles is kleinschalig, het personeel is uiterst vriendelijk en kent je ook al snel bij naam. Persoonlijk dus, maar ook authentiek. Genieten in Country Country Beach Cottages doe je als geen ander. Je verblijft in het pittoreske hotel op basis van logies en ontbijt of halfpension.

Charmant verblijf aan zee

Of je nu heerlijk uitrust op de veranda van je cottage of lekker eet in het strandrestaurant 'Country Peppa Grille', in Country County Beach Cottages waan je je in een vakantieparadijs. De typische uitstraling en sfeer van Jamaica komt hier geheel tot zijn recht. Het is vooral een plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. Wandel gerust over het befaamde Seven Mile Beach van Negril en kijk uit over de helderblauwe zee. Zwemmen, snorkelen of gewoonweg dobberen in het water. Een fijne plek voor een welverdiende vakantie!

Home > Hotels en appartementen > Country Country Beach Cottages