Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Alle aanbiedingen > Bonaire > Twee weken Bonaire

Twee weken Bonaire

Travis header

Ocean Breeze Bonaire

4 december 2023
13 dagen
Bonaire, Bonaire
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Ocean Breeze Bonaire

4 december 2023
13 dagen
Bonaire, Bonaire
Logies
Vliegtuig
Bekijk reviews

Ocean Breeze - Kralendijk

Bonaire is een heerlijk rustig, maar super gezellig en bounty-achtig eiland in het Caribisch gebied. Vanaf het voordelige 4-sterren Ocean Breeze kun je de boot pakken om het eiland vanaf het water te ontdekken, maar vergeet ook zeker niet je snorkel mee te nemen, want de onderwaterwereld van Bonaire is adembenemend mooi! Ocean Breeze heeft een ideale ligging op een privéschiereiland in een lagune en vlak bij de hoofdstad Kralendijk.

Faciliteiten hotel

Het hotel heeft een heerlijk buitenzwembad waar je verkoeling kunt zoeken en binnen 500 meter sta je op het strand waar het ook heerlijk vertoeven is. Verder heeft Ocean Breeze een restaurant en bar en door de gunstige ligging vlak bij Kralendijk kun je ook daar terecht voor een heerlijke lunch of diner. Bij het boeken van dit hotel heb je bovendien de keuze uit logies of logies plus iedere dag een lekker ontbijt. 

De kamers

Bij Ocean Breeze heb je naast keuze uit logies of logies en ontbijt ook de keuze uit de kamer waarin je verblijft. Er zijn verschillende soorten hotelkamers te boeken waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor uitzicht op de haven. Maar indien je ook over een keukentje wilt beschikken om eigen maaltijden te bereiden, dan zijn er ook appartementen te boeken die allemaal een balkon met zitje hebben, een kitchenette en als je wilt zicht op de lagune.

Prijzen vergelijken

Op een andere datum vertrekken? Vergelijk dan de prijzen bij verschillende aanbieders. Soms zijn prijzen hetzelfde, maar het kan je ook zomaar honderden euro's besparen!

Ocean Breeze Bonaire is te boeken bij:

Relevante pagina's voor jou:

Interessant voor jou

Bekijk alle aanbiedingen


*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.

Home > Alle aanbiedingen > Bonaire > Twee weken Bonaire