↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Bonaire

Plaza Beach Resort Bonaire strand

7 dagen naar Plaza Beach Resort Bonaire 4-sterren in Bonaire vanaf 1104 euro* per persoon.

Regio: Bonaire
Stad: Kralendijk

Wanneer vertrekken? 30 maart 2019
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: All-Inclusive
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbiedingCheck beschikbaarheid

Plaza Beach Resort Bonaire - Bonaire

All-Inclusive genieten op Bonaire doe je bij het luxe Plaza Beach Resort Bonaire. Dit populaire vier-sterrenhotel is het grootste resort van het hele eiland en beschikt over genoeg faciliteiten voor één of meerdere weken vakantie! Ontdek de rustige en exotische omgeving van het hotel door middel van een leuke excursie of gewoon vanuit je luie (lig)stoel aan het water. De keuze is volledig aan jou!

Duurzaam: Travelife Gold

Bij Plaza Beach Resort Bonaire kun je kiezen uit vier verschillende kamers voor maximaal vier personen: Junior Suite Laguna, Junior Suite zwembadzicht, Grand Suite Laguna en Grand Suite Ocean. Deze suites zijn ruim opgezet (52m2) en beschikken over een prachtig uitzicht over de lagune of de oceaan. Het bijzondere aan het resort is dat het beschikt over het duurzaamheidskeurmerk Travelife Gold waarmee verzekerd wordt dat er maatregelen worden getroffen voor duurzame energie, waterverbruik, gebruik van regionale producten en meer.

Goedkope All-Inclusive vakantie op Bonaire

Een verblijf bij Plaza Beach Resort Bonaire boek je op basis van All-Inclusive, wat inhoudt dat je op plaats van bestemming geen geld meer kwijt hoeft te zijn! Natuurlijk kun je nog wat extra geld spenderen aan de massagesalon, de duikschool, een huurauto en meer, maar dat is geheel aan jou.

Bonaire hoeft niet duur te zijn: boek een goedkope vakantie naar het grootste resort van Bonaire: Plaza Beach Resort Bonaire.


Plaza Beach Resort Bonaire zwembad
Plaza Beach Resort Bonaire bovenaanzicht
Plaza Beach Resort Bonaire duiken

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie te allen tijde up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.