Bonaire

Vakantie naar Bonaire

Hét Divers Paradise van de Caraïben

Zandstranden, prachtige natuur en een tropisch klimaat... Bonaire is de ultieme plek om te relaxen! Het tropische klimaat van de Caraïben, maar een stuk rustiger dan op de naastgelegen toeristische eilanden Curaçao en Aruba. Bonaire is qua grootte te vergelijken met de Waddeneilanden, het is ongeveer 1,5 keer zo groot als Texel. Maar qua klimaat is het er uiteraard een stuk beter uit te houden! De zon schijnt er namelijk het hele jaar door. Bovendien is Bonaire the place to be als je wilt gaan duiken, het wordt ook wel het Divers Paradise genoemd. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie naar Bonaire niet te veel kost. Wij zoeken daarom naar de goedkoopste vakanties naar Bonaire van dit moment. Deze vind je op deze pagina.

De laatste aanbiedingen voor Bonaire

23 mei 2021, 9 dagen


Santa Barbara, Bonaire

1 juli 2021, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

20 juni 2021, 15 dagen


Kralendijk, Bonaire

31 mei 2021, 9 dagen


Kralendijk, Bonaire

Zoals we al zeiden, Bonaire is het Divers Paradise van de Caraïben. Het eiland is uitermate geschikt om een duik te nemen, of je nu een beginnende of gevorderde duiker bent. Bonaire National Marine Park is vanwege de prachtige koraalriffen het meest populaire gebied om te duiken. Het gebied is maar liefst 2.700 hectare groot, is voor het grootste deel toegankelijk voor duikers en snorkelaars en is één van de mooiste duiklocaties ter wereld. Ook het kleine eiland vlak voor de kust, Klein Bonaire, maakt hier onderdeel uit van het nationaal park. Het koraal is nog volledig intact, omdat Bonaire buiten de orkaanzone valt. Bij de meeste andere Caribische eilanden hebben de orkanen al veel schade aangericht aan de koraalriffen.

De hoofdstad van Bonaire, Kralendijk, ligt in het midden van het eiland. Bij de haven bevindt zich het uitgaansleven met leuke terrasjes, restaurants en barretjes. Ook zul je hier de gekleurde huisjes die je altijd op de foto's ziet tegenkomen. Wil je een prachtig uitzicht over het eiland, dan ga je naar het hoogste punt van Bonaire, de Brandaris van 241 meter hoog.

Spreekt dit je aan? Houd dan de goedkope vakanties naar Bonaire in de gaten op deze pagina.

Exclusieve aanbiedingen +
€125 korting op vakantiehuizen

Meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer de buitenkansjes voor een goedkope vakantie. Na aanmelding kun je jouw reisvoorkeuren doorgeven en ontvang je gelijk jouw kortingscode.


Travis top aanbiedingen