↩ Bekijk alle aanbiedingen naar Bonaire

Bonaire Fun tuin

6 dagen naar Bonaire Fun Appartementen in Bonaire vanaf 588 euro* per persoon.

Regio: Bonaire
Stad: Kralendijk

Wanneer vertrekken? 26 juni 2018
(Andere data zijn vaak ook mogelijk, maar prijzen kunnen verschillen)

Verzorging: Logies
Vervoer: Vliegtuig

Bekijk aanbieding
Bonaire Fun Appartementen - Bonaire

Een vakantie op Bonaire is pas echt compleet met een verblijf bij het kleinschalige Bonaire Fun Appartementen in Kralendijk. De Nederlandse eigenaren van dit sfeervolle complex heten je graag welkom in hun exotische paradijsje. Boek één van de zeven appartementen van Bonaire Fun Appartementen en geniet van een welverdiende vakantie vlakbij zee. Je krijgt hier absoluut waar voor je geld.

Voordelige appartementen, fantastische vakantie

Bij Bonaire Fun Appartementen kun je vijf soorten vrij eenvoudige kamers boeken. Hierdoor kan de prijs laag blijven. Omdat de zon toch altijd schijnt op het eiland ben je  bijna niet ín je appartement! Ben je wel in je appartement, dan kun je gebruik maken van gratis wifi, airconditioning, een keuken met gaskookplaat en meer. Alles voor een onbezorgde vakantie op Bonaire.

Ontmoet locals van Bonaire

Aan de overkant van het appartementencomplex vind je de Dive Hut, een gezellig restaurant waar je lekker kunt ontbijten. Eenmaal per week organiseert Bonaire Fun daar een lekkere barbecue waar je zo kunt aansluiten. Het is de ideale manier om kennis te maken met de keuken van Bonaire en om een aantal locals te ontmoeten. Zij kunnen je alles vertellen over de ins en outs van het eiland.

Goedkoop naar Bonaire? Boek dan de comfortabele kamers van Bonaire Fun Appartementen.


Bonaire Fun Appartementen
Bonaire Fun Appartementen
Bonaire Fun & Tropicana

*Wij doen ons uiterste best de aanbiedingen en informatie ten alle tijden up-to-date te houden. Helaas wijzigt dit soms snel bij de aanbieders en kan het voorkomen dat informatie verouderd is of aanbiedingen uitverkocht zijn. Kijk daarom altijd ook naar de informatie en prijzen op de website van de aanbieder alvorens je de vakantie boekt. Bij sommige aanbieders kunnen er nog boekingskosten bijkomen.