Meeru Island Resort & Spa

Malediven - Malediven - Noord-Male Atol

Travis header

Meeru Island Resort & Spa - Malediven

Iedereen droomt er wel eens van, een tijdje vertoeven op de hagelwitte stranden van de Malediven. En we geven je groot gelijk, het is ook echt prachtig om te zien. Zorg wel dat je niet zeeziek bent of dat je pilletjes meeneemt, want je komt enkel per speedboot bij Meeru Island Resort & Spa op dit paradijselijke eiland Meerenfushi. Hierna kun je in alle rust vertoeven en genieten van de omgeving, de zwembaden, jacuzzi, villa's op het water en nog zoveel meer!

Meerenfushi 

Meerenfushi is een eiland van de Malediven. Het ligt op ongeveer 55 minuten vaarafstand van Malé, de hoofdstad van de Malediven waar ook de luchthaven zich bevindt. Het resort biedt een gratis bootexcursie aan die jou twee keer per dag naar het huisrif brengt waar je kunt snorkelen. Zo kun jij de onderwaterwereld van de Malediven ontdekken en allerlei tropische vissen bekijken. 

Onbezorgd genieten

Bij Meeru Island Resort & Spa kun je zorgeloos genieten op basis van all-inclusive verzorging. Dit betekent dat tijdens de hele vakantie alle maaltijden en drankjes onbeperkt worden verzorgd. Je verblijft direct aan het strand waar je de lekkerste cocktailtjes gewoon kunt bestellen aan de bar. Daarnaast zijn er nog twee grote buitenzwembaden, een kinderbad en een fijn zonneterras met ligbedjes. Dat wordt genieten geblazen!

Home > Hotels en appartementen > Meeru Island Resort & Spa