Altijd de beste deals Veilig boeken bij betrouwbare partners
Home > Hotels en appartementen > Sun Island Resort Malediven

Sun Island Resort Malediven

Malediven - Malediven - Nalaguraidho

Travis header

Sun Island Resort Malediven op de Malediven voordelig boeken? Vergelijk de laagste prijzen bij onderstaande aanbieders:

Genoemde prijzen zijn p.p. en excl. calamiteitenfonds, eventuele boekingskosten en ter plaatse te betalen kosten.

Sun Island Resort - Malediven

Zin in de reis van je leven? Boek dan een vakantie naar het schitterende Sun Island Resort op de Malediven. Dit 4-sterrenresort ligt op het kleurrijke eiland Nalaguraidhoo, tussen witte stranden en groene lagunes. Waan je hier als een koning of koningin en geniet met volle teugen van een verblijf in de zon omringd door luxe.

Dromen op het water

Wanneer je aan de Malediven denkt denk je aan een verblijf in een villa of bungalow op het water. Bij Sun Island Resort kun je zo'n luxe verblijf boeken. Stel je eens voor: je wordt gewekt door de eerste zonnestralen, je loopt je bungalow uit en het enige wat je ziet, is helderblauw water. Een frisse duik is dan wel erg aantrekkelijk! Wil je iets minder uitgeven, dan kun je ook kiezen voor de 'standaard' bungalows en villa’s op het land.

Nooit meer naar huis

Bij Sun Island Resort hoef je nergens aan te denken. Zeker wanneer je all-inclusive boekt, dan kun je onbeperkt genieten van smaakvolle diners en frisse drankjes. Er zijn maar liefst 5 restaurants (2 buffet- en 3 à-la-carterestaurants) aanwezig waar je van de internationale en de lokale keuken kunt genieten. Even ontspannen doe je in de spa: boek een massage of een andere lichaamsbehandeling. Wedden dat je nooit meer naar huis wilt? Je sprookje op de Malediven maak je compleet met een verblijf bij Sun Island Resort op het eiland Nalaguraidhoo.

Home > Hotels en appartementen > Sun Island Resort Malediven